i

Saturday, January 21, 2012

Lawa nya Fazura! i fall in love lah!!

"Super Gorjes!!"
Fazura atau nama sebenar Nur Fazura Sharifuddin also known as Faz.

cantiknya dia and i jeles sama sekali...
i love her look, her makeup, simple but adorable...
but most important thing is.....her hair!!
aww....berdarah hidung tengok rambut dia.
Ayu pun nak simpan rambut panjang macam Fazura lah!


Lawa Fazura ni kan..sweet sangat-sangat!
Gambar Fazura and Johan Raja Lawak di prebiu media filem Bujang Telajak Belum Terlanjur
gandingan Fazura (heroin) bersama Johan dan Nabil Raja Lawak and Apek Senario!
entah tak dapat dibayangkan tat film, sebab tengok iklan pun dah ketawa tengok gelagat Johan..
oh btw, Ayu tak boleh tahan tengok Johan mesti gelak besarrrrrr punya..

why letak lagi?? eh i love herrrr banyak pun takper...i adore her occay!

Jum layan lagi Gambar-gambar lawa dari Fazura

This is why i love her..i love all about princess..
and for me, Fazura adalah princess dihatiku!! hehe


even with simple makeup, still makes my jaws drop...lelaki pun sama khannnnn...
Lawa anggun cantik gorjes ah semua ada..seksi? oh bukan lagi... :p



zaman mula-mula kenal Fazura..Ayu minat Fazura sebab watak puteri
dalam Gol and Gincu!! hehe..memang macam puteri..oh ya, ayu pun suka Nora Danish! sebab berlakon jadi puteri hehe and she's super cute too! (oh tiba-tiba tak fokus ngan tajuk entri hehe)


memang sure akan pergi tengok filem Bujang Telajak Belum Terlanjur ni nanti..
nak gelak puas-puas and...tengok Fazura yang naturally beautiful tue!





p/s: Siapa lagi cantik, Neelofa or Fazura...pilihan anda?
ahh saya pun susah nak pilih..= .=


gambar prebiu filem : 2daysblogger


sharing is caring!!

5 comments:

  1. p/s: Siapa lagi cantik, Neelofa or Fazura...pilihan anda?
    ahh saya pun susah nak pilih..= .=
    saya pilih fazura :)

    ReplyDelete
  2. both are beautiful in their own way.
    I just realized me and Fazura have similar hair color! :D

    ReplyDelete
  3. She is seriously gojes! Beauty with brain is it?
    But to choose either Lofa or Fazura, I put 100% on Fazura :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya,, beauty with brain..neelofa also..both inspiring!~

      Delete