i

Friday, January 6, 2012

First week of schooling..wink!


hahah how was your first week of schooling? excited? tired? what was your new year resolution?? i hope this coming new year bring me joy in teaching...why?? sebab dapat kelas banyakkk ok lah!! contohnya jadi guru tingkatan 4S1,, oh emmm geee..i love them..they're too pro-active...kalau pernah tengok Are You a smarter than a Fifth grader..ah my student macam budak-budak yang melambai-lambai tooo excited nak bantu u!! ahaha well kelas lain pun rasanya mencabar..oh mencabar jiwa dan raga...sebab ajar 4 exam classes taun ni...uwuwuuww..gambateh!! 

weh ahaha oh k i tell you why u should marry a teacher.. (owh promot diri yer..ngeh3, no lah just a simple thought)-selalunya me akan bertahan sabar dengan perangai pelbagai ragam student dalam satu hari..ada yang kadang-kadang biadap sampai rasa nak lempang jek, tapi bisa ku tahan Jebat...and take only a few minutes to cool down..

so when u think u want to bring me down..,fikir-fikirlah..sebab mental dah kuat to face you who wants to kutuk depan belakang tepi atas i ...do i really care.? sigh.

Keep looking away my head is held high
you wanna bring me down?
I dare you to try


p/s: tekak sakit memang tak best...batuk sangat menyiksakan! T.T



sharing is caring!!

2 comments: