i

Friday, January 27, 2012

Stylista: Jumpsuit lawa kalau kena gaya..kan?



i think i fall in love with jumpsuit..
macam nampak fresh lain dari yang lain..
senang orang nak identify dari jauh..
eh?? ingin jadi center of attention ke? hahah
No lah...kepuasan diri- oh answer yang sunggoh typical hehe..


pernah jalan-jalan di The Spring, Kuching nak try lah kononnya..
[sebab ntah Jumpsuit tetiba menarik hati sanubari]
tapi apakan day....kakiku pendek!
oh damn...
hahah nak gelak pun ada..untuk si tinggi lampai memang lawa giler ah..
like so in, trendy, cool lah..lain dari orang nahhh dari jauh orang tengok wekk :p 
bajet retiss sunggoh meluat i  nokss..:P
but, i will find one nanti..tengah survey-survey...


cantikkan jumpsuit ni...kaler-kalerful..berpinar-pinar mata ayu tengok..suka!! @_@



floral jumpsuit..!! cute la wehh

ni lagi damn hot...leapoard print! i ske ade rimau-rimau nih.. =)

oke pemakaian jumpsuit kalau kena gaya memang lawa...
selalunya jumpsuit dipakai bersama clinche aka belt..oh i loikee, =)

nice! maybe mula-mula akan rasa lain macam sebab orang pandang-pandang and rasa pelik dengan pemakaian, but then lepas orang ramai puji u gonna like it..sebab u dare to try something new kan..

ahaaa..yang ni ngam untuk orang kemetot like me kot Lol!

oh nice...i want i want!

Jumpsuits in different designs..lawa lah!

artis pun pakai jumpsuit..like Kim Kardashian babeh!!

Jennifer Lopez, Kourtney Kardashians..and eh sape ni ah??
 opss larik..jgn saman saya sebab tak kenal awak ok..=)
 



ok rule of thumb mula-mula nak pakai Jumpsuit..
-jangan amik yang terlalu loose and terlalu tight-

bak kata Iwan..Yang sedang-sedang saja...yang penting...unleash your style..right?!

k bai!




sharing is caring!!

2 comments:

  1. teringin nak pakai tapi xsesuai dgn kite.. rendah dan bum bum..

    ReplyDelete
  2. jangan macam tu...mesti try carik yang seswai dengan body kita..belum cuba belum tahu,tak kenal maka tak cinta..tol x?

    ReplyDelete