i

Friday, July 29, 2011

eeW memang Tak senonoh punya orang!!

situasi petang tadi.

disebabkan terlalu awal pergi ke Bank
[siapa suruh pergi waktu tengah hari, jam 1.30 pm bank TUTUP. bodoh kan?? erkkk]
aku terpaksa berjalan2 tengok2 barang di kedai..


tengok majalah,, beli CLEO baru.

tekak haus, beli air. ducthlady kotak -perisa chocholate.


tengok seluar tracksuit, eh rasa nak beli..lepas try test, owh ngam d kaki. =)
jum pi bayar d kaunter...


SEKALI,

ahh,, aku lihat tauke cina pompuan tu tengah korek hidong.
macam gambar di atas! selamba badak ja,
tanpa rasa malu pun kat i
yg tertengok "aktiviti melombong bahan galian "



dalam hati: eww,, tukar la tangan jangan pakai takan kiri, Plissssss T.T aku geli..



TETAPI,
dia kasi duit lebih kira guna jari yang korek taik hidung tadii oooo...ewww yaks!!

dengan T.T saya pun ambik jugak huhuhu
[sapa suroh sendiri bongok x bagi duit ngam2 tepat, supaya x pyah terima duit lebihan hue]


yaks!!
memang taik hidong bergolong2 kata org Sarawak hehehhe.peace.




p/s: jangan Melombong sesuka hati di khalayak ramai.
p/s lagi: kisah di atas tiada kaitan dengan orang dalam gambar kerana gambar are taken randomly from mr Google. ok-


kalau korang tengok, GELI tak????

sharing is caring!!

9 comments:

  1. Geli lagi menggelikan... lebih2 lagi kalau muka orang tu beriya-iya macam nyonya atas tu..


    budak kecik pun tahu malu korek hidung depan orang (aku pernah lalui) heheh

    ReplyDelete
  2. Aduh! Mena juak ngorek hidung ya..dengan muka-muka sekali! hahahahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha lawak,teringat kelmarin, masa nak kuar simpang, ada kete besar ni x kasi laluan even dh kasi signal.dan dan dia benti depan kete saya sbb trafic light merah.waaa sesungguh hati dia korek idung.yaks!agaknye dia ingat org x nampak kot.pastu ble jalan saya potong kete dia n stop lagi sbb trafic light merah.saya ngan kawan intai ikut side mirror.waaa sambung lagi dia...kami berdekah dalam kete..gile la pakcik ni.nmpk je smart

    ReplyDelete
  4. amirul: hahaha =)

    taliff: nang sik pat tahan dah mok korek nuggu kat umah,, kat tepi jalan pun bantey ajk hehe

    ceq mas: hahahahaha hobi dia kott hihik ;P

    ReplyDelete
  5. sapa suruh tenung lame2 haha...

    ReplyDelete
  6. dah depan mata tenung menenung la hahahha XD

    ReplyDelete