i

Sunday, July 17, 2011

planking craze!

gila2 orang buat planking but fun...laugh alone while looking at those extreme picture..

super awesome..
planking is the newest craze to the internet.


what is planking??
"orang ya akan lie flat or stiff kat something/ object/ borad/ or what, dalam keadaan yang Pelik, awkward jak upa kita nangga, even dangerous,, while ur friend akan take picture of u.."

gila eh,, ada orang buat d lante,, jalan raya,, or even depan pintu masok epot...kitak orang ada?? sik ada kohhh hahaha...lucu,, and SUPER COOL BRO!!

jum tengok gambar planking idea yang gila2 n maha hebat haha..


:: but before tat,, i dont care la orang yang plank best atas something but nya alone, aku sik salute pun...tapi,, mun plank depan orang rami...i tabik spring bro....u are the man!! haha ::

nah hambek kau!


nya tok tengah2 pintu masok epot nya gurin haha,, p sikbest nya diat kamera =)

nya duak tok sekalor urat,, haha tengah2 jeraya ya nya berplanking haha terbaikk


tok plaking beramai2...sik berapa best,, kurang awesome sebab malu ya kurang menebal but fun la geng rami..

nak tok sot haha

tok nang ekstrem hahaa eran makcik tudung pink diatnya haha

"got body, got plank"

ada berani nak buat plank extreme????????
i cabar heheh


and yang dr sarawak ya from club foot group oleh bro Yarn Molhaza


nite! xoxo

sharing is caring!!

5 comments:

  1. pergh! nang apa lah cdak ya.. tgh jeraya pun mok baring juak kaa? haha..

    ReplyDelete
  2. wow... awesome. tak dah harapan lah untuk saya nak menang. Banyak gambar yang best2.

    ReplyDelete
  3. miziey: hahaha kat jeraya pun entam juak depan traffic light gik ya..

    nal:: alaa tuah manusia siapa yg tau kan ;)

    ReplyDelete