i

Tuesday, July 19, 2011

first photo baby girl victoria & David Beckham!!

mesti tonton..
mempersembahkan.....taraaa...
they are both adorable!!

baby Harper Seven ---> daddy's little girl

kiut x??
first baby girl of Victoria and David Beckham..


name: Harper Seven Beckham
DOB (date of birth) : 10 July 2011 , 7.55am
POB : Cedars Sinai Hospital, Los angeles.
jantina: XX pompuan la nak...baby girl meh =)
cara dilahirkan: elective Caeserian
umur : satu minggu lah tehee.. ^__^

dari mana dapat idea nama??
-ramai membuat spekulasi bahawa "Harper" adalah nama English yang disukai oleh Victoria
- "Seven" pula get from nombor jersi David Beckham iaitu 7.
-selain ada yang beranggapan "Harper" berasal dari nama penulis buku fevret Victoria, "To Kill a Mockingbird" iaitu Harper Lee.

namun David Beckham menjelaskan salah satu sebab utama anaknya dinamakan "seven" kerana ia melambangkan spiritual perfection iaitu 7 keajaiban dunia, 7 warna pelangi,, hurm...kan tujuh selalunya best,, macam nombor bertuah lah ohh =)

apa-apalah janji anak chumel dah hehe...


pelik2 nama anak artis..
macam anak-anak artis lain ni ;

Chris Martin dengan Gwyneth Paltrow ----->Apple [chomel!! suker =)]
Bob Geldof dengan Paula Yates ------------->Fifi Trixibell, Peaches dan Pixie [like peaches...tiru bley?]
Brad Pitt dan Angelina Jolie------------------->Shiloh Nouvel
Jason Lee----------------------------------------->Pilot Inspektor [ni kelakar]
Sylvester Stallone------------------------------>Sage Moonblood
Mia Farrow dan Andre Previn---------------> Lark Song
Tom Cruise dan Katie Holmes---------------> Suri [seb baik tak surirumahtangga hehe]


xpa,, nanti kita buat nama anak lagi gempak punya....


what is yours???ada idea gila bagi nama anak best macam dorang??

"pelangi indah..."
aitt mcam indon-indon lah pulak...k dah la,, cau lok!



sharing is caring!!

2 comments:

  1. Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com Or submit your own today!

    ReplyDelete
  2. finally a girl for the becks :)

    ReplyDelete