i

Saturday, December 20, 2014

Inspirasi Perkahwinan : Baju nikah, veil tudung, pelamin cantik!


Ok i know gambar ini sudah basi. Dah lama pun Lynda Roslan dan abang blogger si Irene nadia marcello itu melangsungkan perkahwinan. ayu tau. tapiii nak jugak letak gambar kat blog ini boleh tak? boleh tak boleh tak?? sebab sempena sekarang musim cuti sekolah, memang agak musim mengawan .. kikiki ehh maksudnya ramai orang kahwin. betul? ok ayu suka tengok gambar perkahwinan Lynda roslan ni sebenarnya.. baju nikah cantik,, baju kahwin terkois cantik, gambar perkahwinan cantik, bunga tangan cantik, veil tudung nikah cantik.. ok kiranya boleh buat sebgai Inspirasi perkahwinan. Manalah tau ada yang tinggal sebulan lagi nak naik pelamin, tengah risau tak tahu idea baju nikah dan design baju kahwin yang korang suka..nah jum sama-sama kita lihat ok.. :)

baju akad nikah lynda roslan warna cream
baju nikah putih gorjess sangat. ok off white is classic, never make u out of date.
bunga tangan sekarang biasanya pengantin pakai bunga tangan dari bunga segar...

baju akad nikah lynda roslan terkois
cantiknya baju kahwin Lynda roslan ni..kaler biru terkois i like,, ala princess gown gitu

pasangan cantik dan sepadan. oh ya, nak kahwin carilah wedding photografer yang superb.. boleh refer 5 link wedding photographer yang hebat di sini.

veil nikah dan baju nikah cantik 2014
ok ayu tertarik dengan limpahan maniks dan labuci kat tudung nikah lynda roslan dan baju niah dia mi..sangat stylista. ok joom zooming!

veil nikah cantik 2014
cantiknya veil nikah terkois ni. sooo gorjess

baju kahwin cantik
gambar nikah pun lawa... awwww

baju nikah dan pelamin cantik

last sekali pelamin nikah pun superb..i love it too.
pelamin nikah putih, senang nak edit tone kat gambar hehe pendapat ayu la..
biar ptuih je,, supaya cantik dalam gambar ekekke..k chow dulu..semoga mendapat inspirasi ye kawan-kawan..eh gorjes-bride-to-be. InshaAllah...amiin.. :)

juga menarik:
Inspirasi Veil nikah cantik atau juga boleh cuci mata tengok design baju akad nikah dan bertunang. Kalau masih sukakan baju nikah peplum bolehlah jenguk entry koleksi Peplum Marie dari Nurita Harith ni ok..kalau rasa nak dapatkan inspirasi pelamin nikah cantik, boleh roger pelamin cantik di sini..


korang pasti suka 8 gambar Baju Pengantin 2014 ini lawa gila! ~ 


k bye semua..gudnite!






sharing is caring!!

6 comments:

  1. cantik bangat nih
    yang veil pun lawa juga =)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hujung tahun..tapi tak tahu tahun bila...open date boleh?
      berapi soalan ni..huaaaa :')

      Delete
  3. Saya suka pelamin warna putih. Nampak lembut dan sedap mata memandang. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too..sebab look nice dalam gambar..suci besih..hehe

      Delete