i

Friday, December 19, 2014

A sweet escape | Retreat Beach Resort Lundu.

ok lama dah xupdate hal sendiri di blog. tp syg bila tengok gmbr..nak update di instagram dan facebook kang orang mengata, asyik muka dia je yang penuhkan feeds facebook. hihi..padahal orang share untuk diri sendiri.. so beter share di blog sendiri lah kan.. jarang-jarang kmi boleh spend time bersama. my little sister pun sempat balik rumah untuk sama-sama sambut anniversary my mum and dad di Retreat Beach Resort Lundu. such a nice, calm and peach place to treat yourself..jauhkan diri dari kesibukan and spend time together, bonding time mode is on.

My dad la orang yang paling susah nak bawak jalan..dia mesti risau dengan kucing-kucing d rumah haha..so make my little neighbours jadi pemberi makan kucing and kmi sampailah ke Retreat Beach Resort Lundu ni. Let pictures tell some story ok?
Retreat Beach Resort Lundu
ayu naik tempat tinggi and take pictures of my sisters and my paents di bawah.. scenery chalette di tepi pantai, is just so nice from up here

Retreat Beach Resort Lundu

ini orang banyak over, baru sampai sudah eksen minta gambar.
adik layankan aje lerr

ini laluan dari challete to kawasan pantai..so cute path


retreat resort lundu online booking contact


having chit chatting during evening take wefie together

my cheeky daddy and mum!

retreat resort lundu contact
spending time with nature

retreat resort lundu online booking
such a breathtaking place,, rasa macam dalam filem titanic mendepakan tangan d hujung kapal 
oh exaggerating here :')


cikgu ayu



ok biarla i belanja selfie sikit :p

ini sesungguhnya ajk hiasan dan suprise sudah beraksi!



my siblings


happy anniversary..
dapat hadiah terus tukar baju
baju couple katenyerrr



it's time to say good bye
actually Retreat Beach Resort Lundu ade swimming pool kalau nak bawa budak-budak mandi manda
boleh ramai-ramai main bola tampar pantai kalau pegi dengan kawan-kawan
makan dinner ok, meriah atas meja..

so kalau nak bercuti di Lundu bolehlah ke Retreat Beach Resort Lundu
ayu booking online je..lagi senang and dorang ckp murah sikit lah..
budget getaway :)


U can check out the room and price rate of Retreat Resort Lundu online booking here..
u can contact via email 
or just contact Retreat Resort at 60 82 453027

daaa..





sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment