i

Monday, December 1, 2014

(GAMBAR)Anak tomok terkini | Giler comel

Alalala comei anak tomok ni..semakin arrian membesar makin comel lah dia ni,, dulu dia kecik lagi pun dah comel [ arrian baby lagi ], ni dah besar nampak cerdik sangat-sangat..mata lawa, suara? alahai cute..boleh tengok video arian nyanyi bangau o bangau di facebook tomok Indra One.. macam suara anak orang putih yang nyanyi cupcake song! cute overloaded..ok i'm not exaggerating ok..

Jum layan gambar anak tomok terkini ni.. comel macam mummy dia hohohoho.. tak bosan pun nak tengok gambar arrian ni kan..mesti ramai ibu-ibu mengandung sentiasa tengok anak tomok dan ayu ni supaya kenan..manatau boleh keluar yang comel macam ni jugak kikikiki

baby tercomel di malaysia

gambar anak tomok terkini

gambar anak tomok terbaru

anak tomok 2014

anak tomok 2014\
wat ape tu??

gambar anak tomok terbaru

iee rase nyak peluk-peluk cium picit bagai budak comel ni..
amacam comel gambar anak tomok terbaru?

gambar anak artis lain pun comel jugak..macam
anak scha dan awal pun sy suka.. comel!

musim artis-artis lawa melahirkan anak.. 
nantikan gambar anak fasha sandha pulak nanti ya :')
nampak keayuan pada baby fasha..love her too ^^


sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment