Tuesday, May 27, 2014

(8 GAMBAR)Baju Pengantin 2014 | Yang saya suka!!

Alhamdulillah, bulan dua tengah berlangsung..mungkin ada yang tengah menghitun hari untuk di ijabkabulkan di hari pernikahan beberapa bulan lagi.. mungkinkah bulan tiga ini? tahniah ye.. so korang ayu nak kongsikan baju pengantin 2014 yang sangat gorjes buat pengantin yang lawa macam korang,.harus macam princess pada hari bahagia nanti. mihmihmih. Ok jum lah layan 8 gambar baju pengantin 2014 yang berjaya mencuri hatiku! oh ya.. baju kahwin Buddy Bead Soul memang menduduki tempat pertama dalam carta hatiku! cantik gila hiasan manik penuh di dada dan body baju.. sangat gorjes. kan..memang terasa bagaikan puteri si bride to be.
design baju pengantin 2014

trend baju nikah 2014 Minaz boutique
limpahan manik dan bunga 3D di busana pengantin ini memang up to standard lah..
Gila lawanya... baju pengantin 2014 dari Minaz boutique ini memikat kalbuku.
kaler baju kahwin putih pink sangat sangat gorjessa!

baju pengantin 2014 paling cantik
design baju nikah 2014 dari Minaz boutique kaler pink princess ni pun lawa tersangatlah! 
i love the skirt pengantin.. memang ahh cakap pun tak guna lah!

baju nikah 2014
hiasana manik di dada baju nikah putih Buddy Bead Soul memang terbaik wok!

cantiknya bunga rose 3D ini!

design baju nikah 2014
Rasanya design baju nikah 2014 daripada Minaz Boutique semuanya bakal membawa pengantin perempuan looks like puteri di hari persandingan sendiri. memang lain dari yang lain, cantik lah!

busana pengantin 2014 Minaz Boutique

baju bertunang 2014
design baju ni pulak cantik untuk buat baju bertunang 2014..lawa kan kaler aqua green
material nampak flowy..cantiknyeee

trend colour baju nikah macam ni lawa kan.. 

beautiful with sentuhan classy... aww

hope dapat idea trend baju pengantin 2014..
Sharing is Caring and Selamat Pengantin Baru in advance :)



sharing is caring!!

8 comments:

  1. Assalamualaikum...
    Pagi2 datang sini nampak baju cantik2 ni...aci x klu smbut anibeseri pakai baju ni..........hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..ahaha,, bgs jugak tu..untuk spice up lagi keromantikan bersama pasangan ehhehe

      Delete
  2. ehemm miss ni bila lagi nak pakai lawa-lawa bak princess hehe

    ReplyDelete
  3. cantik sangat2!! sy pun suka sangat tgk baju2 pengantin ni..

    ReplyDelete
  4. ya allah cantiknya!mmg tgh cari idea utk baju bersanding pon skrunk ni...
    agak2 klu untuk yang mereka yg berpotongan pear.... baju mcm mana yg sesuai ?

    Fening2!!!..neway, tq for sharing yer

    ReplyDelete