i

Sunday, December 8, 2013

Kad kahwin Che Ta dan Zain : Eksklusif siot! ~




Eksklusif nya kad kahwin Che Ta dan pasangannya Zain Saidin. Looks classy and elegant sangat..Tak sabar rasanya nak tengok gambar majlis perkahwinan Che Ta dan Zain, ada yang cakap majlis perkahwinan janda termahal abad ini.. 13 juta you! haah mana nak carik.. Mesti grand and memang wedding of the year lah! Tak sabar nak tengok gambar kahwin Che ta dan Zain Saidin nanti. Tarikh perkahwinan pun romantik sangat 11. 12.13 , cantik tarikhnya... kan. tengok gambar pre wedding che ta masih bergetah lagi, body tetap maintain cantik, lentik macam anak dara. tak percaya, nak tengok Gambar Pra Perkahwinan Che Ta di London 


ok bagi yang mencari idea kad kahwin tema vintage bolehlah tengok Kad kahwin Syeera ayob ni..nice and beautiful. Kalau sukakan kad kahwin ala fairytale atau buku cerita budak-budak boleh buat kad kahwin macam nabil Maharajalawak mega . Em kalau minta nak buat design kad kahwin macam utusan kosmo boleh refer idea kad kahwin Rizal af. Kalau nak kad kahwin eksklusif macam memey dan Norman ni haaa boleh tengok kad kahwin Memey Norman.. calssy gitu.. k lah bye bye semua ngantukk.. :)







sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment