i

Monday, December 16, 2013

(6 gambar)Che Ta kahwin : Cantik!!

Pasti semua nak tengok gambar Che Ta kahwin dengan Zain saidin kan? beberapa bulan sebelum tu pun dah dicanang che ta akan menamatkan zaman jandanya bersama zain saidin. Bermula dengan Gambar Pre wedding mereka di Kota London, seterusnya Kad kahwin Che Ta dan Zain dan kisah kahwin Che Ta dan Zain bernilai 13 juta! Gila mahal! Memang nampak mewah perkahwinan pasangan ini. Pelamin indah sarat dengann bunga segar dan baju nikah Che Ta cantik. Dengan hanya sekali lafaz Che Ta sah bergelar isteri Zain..Buat pengetahuan wang hantaran Che Ta bernilai RM23000, mas kahwin RM 9300, dan cincin nikah Che Ta bernilai RM 93000. Fuhh giler lah samad, mahal dari kereta gua..wa bayar bulan-bulan..zain bayar gitu jer.. Eh dah lah Jom layan 6 Gambar Che Ta Kahwin :)

Gambar Che Ta kahwin

Gambar Che Ta kahwin zain
i love annaseaskey.. cantik amik gambar.

veil nikah che ta kahwin


baju kahwin che ta
cantiknya baju nikah che Ta..
perincian manik kat baju tu paling menang..

gambar kahwin che ta
beautiful husband and wife

gamabr kahwin che ta rozieta che wan

such a beautiful wedding untuk Che Ta dan Zain Saidin..

Puas tengok Gambar kahwin Che Ta? Memang wedding of the year lah..
same date with Jovian Mandagie kahwin on beautiful date ever 11.12.13

Semoga dua pasangan ini akan bahagia hinga ke akhir hayat..
amiin

p/s: satu je yang i tak suka tentang perkahwinan Che Ta.. Part pakai crown tu, yang besar amat..huhu
rasenye crown tu out dated sikit..well that is my personal opinion la
..lain orang lain pendapat, yer tak?

pic courtesy:
Instagram Ayu Raudah






sharing is caring!!

7 comments:

  1. Sama la pendapat kita. X sangka. Hehe. Ya, crown tu besar sangat. Lepas tu anting-anting dan rantai pun besar. X sesuai sebab baju dah banyak perincian manik. Kalau crown, anting-anting dan rantai tu kecil sikit, lagi sesuai. Apa yang saya suka cuma pelamin dan suasana tempat nikah saja sebab ada banyak bunga! Hikhik. Apa pun kita doakan terbaik untuk mereka. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kan puteri? kita geng!! hehe aah macam tak tau mana nak highlight..ngee rasenye kalau xpakai crown tu che ta akan nampak muda lagi kot.. :p pelamin and susana nikah memang curlass cantik kan..

      Delete
    2. Yeah, kita geng! Hehe. Betul tu... X pakai crown pun takpe sebab Che Ta dah memang cantik. Ni la susahnya kalau kena taja. Tapi yang menaja tu sepatutnya agak-agak la kan... Huhu. Ini cuma pendapat saja. Pelamin dan tempat nikah memang kelassssss... :)

      Delete
  2. macam ibu dan anak pula..haha sorry

    ReplyDelete
  3. gambar lawa gile ! mmg pndai org yang ambik gambar ni.. ^w^

    ReplyDelete