i

Tuesday, December 17, 2013

(15 gambar)Majlis resepsi Perkahwinan Jovian dan Nina

Dalam entri sebelum ni kita dah tengok 10 gambar Kahwin Jovian Mandagie dan Nina Ismail Sabri memang cantik kan? wajib tengok memang mempersonakan Jovian dan Nina wedding ni. Sampaikan i tak jemu pun nak tengok. and now ayu bawakan 15 gambar Majlis resepsi Jovian dan Nina yang gilaaaaaaa superb cantik! the bride and groom is so adorable. Sweet couple ever. I just love both of them love their wedding theme. Look like tema kahwin princess. tengok je busana kahwin nina jovian macam dress princess Belle. so gorjes! dengan suasana perkahwinan yang sangat indah dan mempersonakan. Very inspiring buat bakal pengantin.. kan kan.. ok lah jum layan 15 gambar Majlis resepsi perkahwinan Jovian dan Nina Ismail.


jovian mandagie wedding

jovian mandagie wedding
i really love busana kahwin nina jovian ni..
cantik gila!

jovian mandagie kahwin
beautiful jovian nina wedding

baju pengantin terkini jovian

jovian mandagie kahwin
aww jovian nina are so sweet..Nina just look like a princess here

gambar jovian mandagie kahwin
cantik baju dayang-dayang nina jovian..

tema kahwin princess nina jovian
beautiful wedding dress nina jovian mandagie

baju nikah nina jovian

baju nikah nina jovian
i'm stunning by looking at Jovian nina pelamin.. 
superb!




baju resepsi kahwin nina jovian
busana nikah moden jovian mandagie

perkahwinan jovian mandagie
cantiknya persalinan nikah jovian dan nina..
pelamin ala jawa cantiknya..


resepsi perkahwinan jovian mandagie
busana nikah jawa jovian mandagie dan nina

resepsi jovian mandagie dan nina
such a lovely wedding picture..love the moments

nina ismail jovian
beruntungnya nina jovian..
baju kahwin superb cantik dia pun soo anggun
wedding perfecto! never fail in my heart
semua cantik belaka

setuju?



pic credit: preetypeektures




sharing is caring!!

8 comments:

  1. Setuju! Semua pakaian cantik. Pakaian mesti la cantik sebab JM kan pereka fesyen. Kalau tak cantik mesti ada yang kutuk. Huhu. Saya suka tengok pakaian persalinan nikah Nina Sabrina yang di pelamin ala jawa tu. Perfecto! Rambut pun cantik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lawa sangat2... i love the princess dress, baju jawa pun cantik.. alah..semua baju wedding nina cantik :)

      Delete
  2. mmg cantik! dye pn pereka kan..btw, both of them sgt sepadan

    ReplyDelete
  3. dpt kawen dgn designer.. baju pon cantik .. congrats!

    ReplyDelete
  4. orang memang dah comel n cantik..pakai plak baju cantik 2x kali cantik kan ayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. indeed bang phat.. dreaming nak kahwin macam nina mihmihmih

      Delete