i

Thursday, December 19, 2013

(10 gambar)Majlis resepsi Che Ta dan Zain

Hai korang, kembali lagi nak update nih..semangat membara-bara lepas tengok walimatul urus Che Ta dan Zain dalam astro. giler cantik majlis kahwin Che Ta. memamng klass cik kiah. Banyak bunga gran sungguh majlis perkahwinan dorang. Haritu dah update entri 15 Gambar Majlis resepsi Jovian Mandagie dan Nina kan,, so kena adil. Majlis resepsi Kahwin Che Ta pun kena update jugak..takut nanti Che Ta whatapps "ini tidak adil tidak adil bagi ku.." pilih kasih..mihmihmih.. orite i love Che Ta wedding attire cantik menyerlah sungguh kalernya.. royal yellow..memang grand pilihan kaler che ta.. cantik dalam video di tv..tak sabar nak tunggu walimatul urus Che Ta minggu depan.. hue :')

ok lah Jum layan 10 gambar Majlis Resepsi Che Ta dan Zain yang seharusnya gambar yang cantik cantik sahaja yang i'olls pilih..hehe yang tak cantik, tak akan berada di blog ini..kikiki..

lawa sungguh baju kahwin Che ta menyerlahkan keanggunan Che Ta

Beautiful husband and wife

veil nikah pendek je

Che Ta looks like a princess

aww so sweet

terbayang nanti anak dorang macam Zain ade mix omputih..
mesti comel anak Che Ta dan Zain nanti kan


cantik veil nikah Che Ta




maybe zain ni romentik, that's why Che Ta ni suka kan zain.
and boleh terima dia seadnya.. hurm siapa tak nak kan?

mihmihmih

adios

p/s: eh buat korang yang belum tengok Gambar Che Ta kahwin haritu kena tengok. Cantik okkayy!.. :)

pic courtesy: www.fotocantikstudio.com


sharing is caring!!

3 comments:

  1. Che Ta memang cantik. W/pun usia dah 40an tapi masih cantik. Jarang perempuan umur 40an cantik macam dia. Setuju? :)

    ReplyDelete