i

Thursday, December 26, 2013

(5 GAMBAR)Budak comel di facebook

Alahaiii kenapa semua comel sangat ni? Ingat lagi tak Hsuan Hsuan? budak korea yang berkaca mata almost like anime arale? alaa..yang gambar budak comel kat facebook yang semuaa orang suke tengok dulu, sampaikan jadi profile picture ramai pompuan hihi sebab dia comel.. suke tengok budak2 comel kan? Lagi-lagi comel bergaya dan trendy macam orang dewasa. hihi,, geram! ni yang buat geram nak ade anak sendiri ni.. ecece :')

Jum layan 5 gambar bdak-budak comel dekat facebook. 

alahai...geramnyaa tengok budak-budak kat atas ni..kecik-kecik bergaya sakan..
trendy giler..kalah mak jemah.. :p


gambar budak comel di instagram
haah dah la bila kena gambar confident jek.. boleh jadi model ni..bayangkan dorang bila dah dewasa,
memang jadi rebutan ni..


alolo comelnya si kecik ni..geram nak gigit

gambar budak comel di facebook
hah ni yang paling x tahan tengok. dah la tembam badan ketul-ketul, kepala bulat, pendek pakai riben and kat mulut tu palingg cumil.. ~ i want to kiss u

gambar budak comel di facebook
hihi,, budak comel berbaju kurung..alaa geram nyer
memang cute budak ni..
eksyen mengalahkan orang dewasa hihi..

geli hati nengoknye..

selamat menjamu mata
mesti korang tahan geram je kan... :')





sharing is caring!!

11 comments: