i

Sunday, August 28, 2011

marion counter sah mengandung?? elyana pula dapat baby girl? whoaa~~


ekcelli i'm one of the hard fan of marion counter
(belum die hard lagi ehhee)


walaupun got baby bump Marion Counter is still gorjes and look awesome as always kan??
chomel betul maternity picture dia...
nampak hepi and bahagia...
tahniah to Marion and hubby..
mau jadi mummy comel macam dia jugak lah...

i will (batok2...hehe)
hehe ngada2..


i bet she will deliver a baby girl!

why??
sebab:

-selalunya perempuan cantik akan melahirkan anak gadis cantik yang ramai
means kalau ibunya cantik...probability untuk dapat anak pompuan tu tinggi kot hehehe-
bukan sy ckp ar..sebab pernah terbaca artikel d newspaper..(research omputeh llagi..)
tapi yang heran apa kaitannya ek??
sebab penentuan jantina anak dibawa oleh lelaki...=P


owh by the way,, Elyana dah melahirkan sorang baby girl!!
tahniah..



alaa tak sabar nak tengok kecomelan anak dia hehe...k buhbye...
sebelom entri saya melencong and merapu ke sana kemari ekekeke
(walaupun dah melencong banyak dah...wink!~)

gudnite!




sharing is caring!!

2 comments: