i

Tuesday, May 6, 2014

[Gambar Nikah]Almy Nadia dan Fizz Fairuz

Kalau dah tertulis jodoh tetap akan bersatu jua.. walau sebesar mana jua dugaan dan ujian, bila jodoh dah tertulis di Loh Mahfuz siap jodoh kita, maka keduanya akan bersatu.. akhirnya pasangan sejoli ini telah diijab kabulkan.. yeay happy for them.. ok apa yang menarik perhatian ayu adalah kombinasi warna baju nikah almy nadia dan fizz fairus tersangatlah cantik dipadankan dengan Pelamin kaler kuning. Nampak sangan menyerlah . Busana pengantin warna terkois ini sangat menyerlahkan kejelitaan dan ketampanan wajah raja sehari. Boleh dikatakan menaikkan aura seri pengantin..kan kan..Sesungguhnya ayu tak suka kaler kuning, tapi bila tengok gambar nikah almy nadia dan Fizz Fairus ni memang rasa tenang, and buat saya cakap,, i love pelamin kaler ni hohoho.. Maybe photographer ni pun patut menerima pujian,.. post processing sangat lawa. love it mucho mucho.. don't you? Jum layang gambar nikah Almy nadia dan pasangannya ok..
gambar nikah almy nadia dan fizz fairus
Busana nikah rona terkois ni sangat lawa

pelamin nikah almy nadia dan fizz fairus
Pelamin almy nadia sangat simple tapi gorjes gila..
permainan lampu menaikkan



veil nikah almy nadia
Veil nikah almy nadia sarat dengan lace and manik.. suker

gambar nikah almy nadia dan fizz fairus
cantiknya pasangan ni semoga bahagia hingga ke syurga

baju nikah almy nadia baju nikah terkois cantik
almy nadia sangat gojessa!!

gambar nikah almy nadia dan fizz fairus
Semoga perkahwinan mereka di berkati di dunia dan akhirat..
dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah.. amiin..

pic courtesy: Almy Nadia 




sharing is caring!!

1 comment:

  1. Almy Nadia kacak n sweet gilak. Suka kamek nggr.

    ReplyDelete