i

Friday, May 23, 2014

(7 GAMBAR)Baju muslimah online murah. cantik!!

Ok, overr sikit tajuk entri ini. Hehe.. rasanya demam maxi dress masih melanda. sebabnya maxi dress senang nak digayakan ke mana-mana. nak pakai pergi kasual, nak pergi dating senang, nak pergi dinner boleh pakai maxi dress, nak pergi mengajar boleh pakai, nak pergi kenduri..lagi lah boleh..senang kata boleh pakai di mana-mana, universal penggunaannya. jangan bawak berenang ke laut dh lah yer.. kalau bersiar-siar di tepi pantai, boleh.. 

dress akan nampak flowy ditiup angin sepoi-sepoi bahasa, manatau ade photographer senyap-senyap terambil gambar anda..masuk majalah percutian. eh? merapu. possible right? mihmihmih. Ok nak tungjuk ni dress lawa dan gojess abad ini. Sememangnya cantik terlawa. siapa dah beli tau lah macam mana materialnya, silky lining. tidak jarang ok. dan yang paling penting kaler dress ini sangat menawan hati, warna pastel menjadi pujaan hati ramai..hohoho 

dress muslimah cantik murah 2014
selembut sutera warna dress muslimah ini. pastinya mata sang jejaka akan melirik ke arah mu, heyy bukan dia sahaja malah sang gadis akan iri padamu..itu yang paling mahal.. ok nak dijadikan cerita ayu pernah pakai dress ini kaer peach (ok bajet feminin ok) and terdengar pekerja restoran berbisik..wah princess dress.. nahhh korang akan perasan cantik ala princess semua mata memandang.. tapi kena hati-hati berjalan.. takut jatuh malu u olls nanti :')

baju muslimah online murah
pelbagai pilihan warna dress muslimah ini


dress muslimah 2014
Fateema dress yang super flowy

look like princess dress..ehe


pasti nya korang akan suka.

dress muslimah online malaysia 2014
Selain itu, anda mungkin sukakan dress camelia dress ni.. dress ini tiada getah kat pinggang cuma ade riben sahaja.. nice dress,, kaler ungu tu paling popular hehehe

Kalau berminat nak order silalah

atau anda boleh terus 
wechat: pinkbubblegum
whatapps: +60109720158

Happy shopping beautiful :)

p/s: huhu content blog ini dah suka-suki-duniaku dah huhu,, maklumlah tuannya masih belum dapat fokus untuk update belog kesayangan sebab teramat busy dengan kegiatan sekolah..tehee.. nasib baik ada adik yang sudi tolong sy update my online shop huhu






sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment