i

Sunday, May 25, 2014

Alahai comelnya gambar Minions : Geramnya tengok!


keep calm and love minions

Love minions, i do, Do You? alahai comelnya the minions ni..banana yang cukuppp comel and fluffy geram rasa nak peluk-peluk. lagi -lagi dalam Despicable Me 2..alahai,, geram.

Jum layan beberapa gambar the minions yang sangat cumil rasa nak picit-picit kat bawah ni..

gambar minion cute

gambar minion comel

gambar minions
ieee geramnya tengok budak ni...cumil sangat-sangat ^^

gambar minion

CUTE MINNIONS

GAMBAR MINIONS


minions cake idea
cute minion birthday cake design..

minions nail art
awww i love this soooo much!

cute gif minions
i nak kisss you mmmmuah

cute gif minions
ahahhaa gila-gila betul minions ni,, happy go lucky je..

selamat malam..sahur tak ni? hehe


sharing is caring!!

12 comments:

  1. Katun ni kuman yang dalam katun Spongbob tu ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh bukan yang ni dalam Despicable Me...so comel,, harus tgk film tu hehe

      Delete
  2. Menda towk memang cute.. First time kamek nangga video nya kamek dah suka..

    ReplyDelete
  3. comel. namee xtengok lg movie diaaa....tp ramai kata best.! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tengok namee... hehe super duper best :)

      Delete
  4. salam singgah disni.. haha. baru je melayan despicable me 2 tadi.. best!. funny ngn minion ni je..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kan kan kan? tak mustahillah orang ramai pergi mcD nak dapatkan minions sanggup beratur panjang!

      Delete
  6. hey :) first time datang melawat sini...comel blog nie.. simple but nice.. :)
    huhuu... minions comel? thats right.. si kuning yang menawan . . jemput singgah sini :http://botak-gambus.blogspot.com
    follow me back k #739

    ReplyDelete
  7. baru nak berkenalan minion ni. betul tu, mereka sangat cute

    ReplyDelete