i

Wednesday, May 14, 2014

(6 Gambar)Demam Temptation of Wife TV3.

temptation of wife youtube

Salam.. lama tak update blog, rindu! siyes. Siapa sini yang tengah demam telenovela Temptation of Wife? alah cerita filipin yang tengah main kat tv3 tu.. heroin Marian Rivera :) best giler. Rasenye satu Malaysia demam Temptation of wife ni.. ha ha ha.. semua tahu jer kalau ditanya.. ramai yang emosi giler tengok cerita ni. boleh menyirap darah tengok lakonan heidi dan ada ke perempuan selemah angeline yang tahan je tak berani nak lawan balik? ehh,, sakit hati, emosi berabis aku tengok cite neh. Rasanya nak je tolong angeline tampar dan tarik rambut si heidi balik, and tendang dia macam mana dia tendang angeline.. kejam giler pengarah ni. ha ha.. siap tak tengok harus mula lah tengok Temptation of wife ni supaya virus demamTempation of wife menular seluruh malaysia.. mihmihmih

Ni ha ,, sedikit sebanyak sinopsis pendek cerita Temptation of Wife.

sinopsis temptation of wife
tak sabar rasanya ayu nak tengok "payback time" angeline kepada Marcel dan Heidi. Tertunggu-tunggu masa Angeline berubah rupa jadi cantik dan membalas dendam... amik ko Heidi!

episod temptation of wife

episod temptation of wife youtube

Marcel letak mata kat lutut.. buek
hebat giler penangan lakonan Marian rivera ni

Penangan Tempation of wife.. sampai petang pun masih trending lagi ooo hebat-hebat. ini trending jam 6.30 pm semalam. Esok sama-sama kita ngedate tengok temptation of wife ni okeh! :)
temptation of wife youtube episod trending

Ingat janji kita esok ;)

sama-sama tunggu angeline berubah menjadi Chantal Gonzales :)
tak sabarnya


omaiigodd she's just like a queen.. so beautiful!



sharing is caring!!

3 comments:

  1. Akak pun hangin satu badan nengok citer ni. Twitter tempat luah perasaan....haha....Marcel dan Heidi punya penangan. Angeline pula buat akak berjurai airmata, memang terbaik lakonan dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa kan kak... twitter jadi tempat luah perasaan. sebab xde org kisah pun kita meracau sorang2 kat sana hehe :P

      Delete
  2. Saya pun tak sabar nak tengok Angeline berubah. Tapi Angeline berambut pendek kan? Cantik juga tapi lagi cantik kalau dia berambut panjang. Hehe. Saya lebih suka Angeline dengan Nigel. Dalam TOF tu saya tak suka Heidi, Marcel, Stella dan Chantal. Hahahaha...

    ReplyDelete