i

Friday, January 31, 2014

Blog terbiar.. rindu korang!



Hi did you miss me?

kesiannya blog semakin terabai..
bukan my new resolution untuk mengabaikan blog kesayanganku ini.
sedih bila tengok entri blog bulan Januari 2014 cuma 5 entri sahaja.. :')

kalau blog ade perasaan mesti dia sedih, tidak dipedulikan
maklumlah baru buka sekolah
banyak gila kerja nak buat
semua nak dalam masa yang cepat, bukan blog je terabai..
account instagram, facebook pun sama ha ha ha

memang bekerja sesungguhnya
nasib baik tak kahwin lagi
i couldn't imagine if ayu dah kahwin dengan keadaan nak buat kerja rumah, kerja sekolah
kerja kokurikulum semua bercampur macam rojak
macam mana nak jaga laki nak jaga anak begini? huhu

dengan sibuk nak isi data murid di APDM untuk tahun 2014
dengan nak update data murid SSM lagi
sibuk dengan kokurikulum sebab
pertandingan Kawad pasukan kadet bomba 14 Februari 2014
home lagi tahun ni
ayu rasa nak fengsan hehe

ini bukan rungutan ok
please buang sentimen negatif mu

i ikhlas jadi cikgu.. i'm happy to have saham dunia dan akhirat.. InshaAllah amiin

doakan saya kuat untuk terus berjuang bekerja dengan sebaik yang termampu :)
oh ya,, Happy Chinese New year to all my friends, may this new year brings all the joy and happiness to all of you .. xoxo, publish!


sharing is caring!!

2 comments: