i

Sunday, February 2, 2014

Baju kurung chiffon 2014 | amazingly beautiful for akad nikah and pertunangan.

Rasanya ramai jugak yang nak kahwin tahun 2014 ni sebelum GST dilaksanakan pada April 2015.. eh? hihi Mungkin ada yang nak menamatkan zaman bujang pada March ini, atau May, atau August or December 2014 maybe? mungkin dah awal nak siapkan and prepare awal busana akad nikah atau pertunangan seawal mungkin supaya tidak rushing and kelam kabut, betul? So kene awal survey design baju pengantin 2014 awal-awal.. kaler yang in trend utk majlis tahun 2014 ni kan..i'm seriously happy for you all.. Nah ni nak introduce baju kurung chiffon cantik sesuai untuk akad nikah si gadis comel lote..siapa yang comel lote lawa the gojes, sila pakat ramai-ramai untuk order.. mihmihmih..pasti lawa nanti.. :)

Jum layan 8 gambar hot selling colour yang biasanya customer tempah..oh ya, buat masa ni Iprincess Boutique dah restock banyak stock khasnya kaler putih untuk buat baju akad nikah..nice kan.. ;)

baju tunang murah 2014

baju akad nikah online 2014

baju nikah 2014

baju nikah 2014

baju pengantin 2014

baju nikah 2014 putih

design baju pengantin 2014

baju akad nikah online

Korang boleh pilih pelbagai kaler, tidak hanya terhad kepada 8 kaler ini sahaja tau..nak tengok pilihan kaler yang lain boleh terus ke page Iprincess Boutique ok.. 




sharing is caring!!

11 comments:

  1. ish3 cantek2 betol la designnye.. bahaya ni.. konfem tergoda nti hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,, pasti tergoda kalau tengok depan2 sis,, cantik terletak

      Delete
  2. Replies
    1. memang kaler popular sis,, untuk hari pertunangan dan akad nikah :)

      Delete
  3. material dia jenis yg melekat dekat badan ke sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidak melekat sis,, yang ni baju kurung chiffon with full lining.. :)

      Delete
  4. lilac chiffon berapa harga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh terus whatapps +60109720158 atau wechat: pinkbubblegum k dear.. :)

      Delete
  5. Ada lagi tak dear? Serius I nak sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade beberapa kaler je yang tinggal sis,, boleh terus contact wassap/wechat sy k dear.. :)

      Delete
  6. nk tmpah cam ne sbb sy akad 22.9.2014 ni.. sy bknan yang ptih bunge pink biru tu.... sal payment cane??harga brp???

    ReplyDelete