i

Tuesday, February 4, 2014

(Gambar)Anak Apek KFCM dan Leuniey Natasha : aww so comel!


anak apek dan leuniey

Aww so comel anak Leuniey dan Apek KFCM ..baby girl yang ditunggu-tunggu selama ini oleh dua pasangan sejoli ini.. mesti besar nanti akan secantik ibunya Leuniey kan,, putih kulit mulus..tidak sabar nak tengok anak Leuniey besar,..nanti secantik aleesya anak erra fazira..atau secomel Bella de Luna Valentina anak stacy? ngee.. Gambar ini di upload oleh Leuniey sendiri di laman instagramnya untuk berkongsi kegembiraan dengan followersnya.. fyi, gambar ni dah ade 9785 likes! wow.. semoga baby girl Leuniey adan apek yang dilahirkan pada 2.55 petang dengan berat 2.75kg ni sihat sokmo membesar dengan sihat..nanti kak ayu jadi kipas susah mati mu ye..hehe, suka tengok gambar budak-budak comel ni tau...



Korang ingat lagi tak dengan entri ayu sebelum ini tentang kajian "pasangan cantik cenderung untuk melahirkan anak perempuan" ..nah maksudnya Leuniey Natasya dan Khairul Fahmi Che Mat ni kategori pasangan cantik lah ye..hehe dapat anak perempuan? suratan atau kebetulan? Bagi yang tidak pernah baca entri tu boleh baca di sini.. [Pasangan Cantik lebih cenderung mendapat anak perempuan]



daaa and good night!

sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment