i

Wednesday, January 8, 2014

Furla candy bag murah : giler comel lah!

Gadis. kalau dah namanya gadis harus dalam satu bulan keluarkan duit untuk beli set complete baju,  dress muslimah, beg, dan kasut. hohoho. shopphaholic. belum ditambah dengan jeans, barang cute dan tak penting bagai.. haha, itulah perempuan, nafsu sembilan!

Kalau suka bergaya, brand tak jadi penghalang. korang choose style korang sendiri, it's all about style. pandai bergaya, anda confident ..nah anda jadi perhatian. eh dress to impress. and dress for other ladies ha ha ha..sebba ia kepuasan, eh? krik krik krik

Ok now, jum tengok satu online shop ni.. Hyori Korean Fashion  

beg furla candy murah malaysia
furla candy bag red white


beg furla candy murah malaysia
furla candy bag berry purple

beg furla candy murah RM80 SEKALI POS
furla candy bag shine brown

beg furla candy murah ONLINE
furla candy bag shine gold

beg furla candy murah ONLINE SHOP
furla candy bag shine blue

harga berpatutan murah RM80 free postage


to order:
wechat: pinkbubblegum
whatapps: +60109720158 
atau inbox terus kepada pemilik page ini.. 







sharing is caring!!

11 comments:

  1. thanks ayu kongi info comel plak nengok bag tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel... yang penting furla beg ni murah.. :)

      Delete
  2. Cantik yang warna blue shine, gold shine dan berry purple. Nak beli yang ori mahal sangat. Haha. Lagi pun orang tak akan tahu pun. Hehe... :D

    Jemput skodeng blog saya : www.allaboutmeputeripanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ada lg x sayang?? whatsapp me (reseller) 013 -444 2911

    ReplyDelete
  4. ada lagi x? wechat saya 019-6639305 red white

    ReplyDelete
  5. ada lagi x? wechat saya 019-6639305 red white

    ReplyDelete
  6. ada lagi x? wechat saya 019-6639305 red white

    ReplyDelete
  7. ada lagi x? wechat saya 019-6639305 red white

    ReplyDelete
  8. Ada lg x?? Whatsapp saya 0109600680 red white

    ReplyDelete