i

Monday, January 13, 2014

(1 Gambar)Jadual Gaji 2014.


Sudah semestinya perkara yang ditunggu-tunggu penjawat awam. Pasti yang berkeluarga anak ramai terasa sangat disebabkan beza hari gaji december 2013 dengan januari 2014 panjang sangat.. mungkin ade yang dah kering waktu ni? hohoho bagi yang single macam saya,, boleh jimat lagi..balik rumah mak..boleh makan free.. wkwkwkw.. ada banker bergerak kiki..jangan ikut okkay! :p Now nak share tarikh gaji 2014 atau tarikh pembayaran gaji bulanan bagi tahun 2014 buat penjawat awam.. seronok tak seronok...? tengok bila gaji makin bersemangat bekerja kan... eceece

jadual gaji bulanan 2014
nanti boleh la semak slip penyata gaji online k..

p/s: Yang penting bukan banyak atau sikitnya gaji kita.. apa yang penting seseorang yang bijak adalah seseorang yang pandai menyimpan untuk masa depan. kalau banyak gaji sekalipun tapi tiada saving, masih jugak rasa duit tak cukup.. namun kalau gaji kecil tapi pandai berjimat cermat.. pasti mencukupi..lagi satu yang penting adalah betapa berkahnya rezeki daripada gaji itu,, perbaiki niat..InshaAllah rezeki akan melimpah ruah..amiin :)


adios! xoxo :)

sharing is caring!!

2 comments:

  1. ni yang best ni bila dah gajiii. okay dah tanda dlm calender! hahaha :D

    ReplyDelete