i

Monday, November 7, 2016

Pasangan Kucing popular Malaysia | Bujibu Chempel dan Jellybean

awwwwchak! siapa peminat bujibu chempel dan jellybean di sini sila angkat kening!!
hehe kita sama.. buat yang tak tau, bujibu dan jellybean ni pasangan kucing paling popular di Malaysia. Banyak peminat woo bujibean ni.. hehe paling tak tahan tengok gambar sweet dorang dinner dengan hashtag #tilljannah kelass kau jibu! JOm ahh malas cakap banyak, nak tengok gambar bujibu dan jellybean lah

bujibu chempel dan jellybean
hehe bujibu dan jellybean dah kawin

bujibu chempel dan jellybean bujibean
Haha comel tul gambar yang ni 
korang dinner ek? 
alaaaaa sweetnyerrr

kucing comel paling malaysia bujibu
hihi dua-dua pipi gomok..

anak bujibu dan jellybean
hahaa daddy jellybean nak anak bujibu dan jellybean gomok macam di atas
alaaaaaa comel betulll
rasa nak gomol and kiss, peluk kuat2!

nak mimpi anak bujibu dan jellybean dulu...





sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment