i

Friday, November 11, 2016

Baju Nikah princess lawa gila! | Eszz Ibrahim Wedding

Lamanya dah tidak update blog. Life is busy right now and 24 hours is not enough for me. sigh...owh ya Happy Labour day bagi yang meraikan..tat's why ayu ade masa sikit nak tulis blog. ho ho ho. 

Eh ayu nak kongsikan baju nikah cantik lawa gila untuk bride-to-be. I am sure and 150 percent sure tat all of you gonna like it! Sebab? sumpah lawa gila...Erm bagi yang suka sentuhan feminin, girly, pink, lace, ruffles, flower, manik penuh...this is it! Sentuhan Eszz Ibrahim Wedding! The wedding gown looks elegant with class. Yang nak nampak macam ala-ala princess and barbie doll, hari persandingan pastinya kamulah yang tercantik! eh..sudah lah merepek, jum tengok koleksi baju nikah Eszz Ibrahim Wedding..layannnnnnnn~

Eszz Ibrahim Wedding

Eszz Ibrahim Wedding peach
baju nikah peach ni cantik..colour soft
seayu si pemakai

Eszz Ibrahim Wedding

baju nikah paling cantik 2016
i love this, ade ribbon besar..
macam anzalna punye baju nikah

baju nikah paling cantik 2016



baju nikah murah online

baju nikah murah online

baju nikah murah online
ruffles di pinggang..

baju sanding terkini

baju sanding terkini

baju sanding terkini

1baju kahwin online

baju akad nikah terkini

1baju kahwin online

1baju kahwin online

1baju kahwin online

baju kahwin terkini

baju kahwin terkini

baju nukah terkini dusty pink

baju nukah terkini dusty pink

ahhh tak dapat tengok lebih-lebih, rasa nak kawen nanti..
korang yang nak kawin tu boleh la renung lame-lame ye..
and dipersilakan berangan dalam persalinan baju nikah cantik tu ok? hehe
adiossss sayangku sekalin.. :)

p/s: boleh terus ke fb Eszz Ibrahim wedding untuk koleksi lain ya



sharing is caring!!

2 comments: