i

Monday, November 3, 2014

(2GAMBAR)Anak rozita Che wan dan Zain Saidin | aaa giler COMEL!

aaaa giler comel!! memang secomel-comelnya gambar anak rozita che wan dan zain saidin,, love love love.. putih melepak amik kulit ayah, bibir comel..memang lawa ni kalau besar nanti. wajah pan asian,  perempuan lagi,, memang cuckup pakej! comel arr rasa nak cium2..kemerah-merahan.. muka che ta pun nampak berseri-seri je lepas melahirkan. zain saidin pulak nampak happy giler dapat anak pertama bersama che ta. 

jum tengok gambar zasss
gambar princess love anak che ta
inilah princess love anak che ta


1gambar anak che ta dan zain
comel x comel? mesti jawab comel

gambar anak che ta dan zain

gambar baby girl che ta dan zain

gamabr anak che ta comel

gambar anak perempuan che ta comel
close up gambar anak rozita che wan dan zain


kami kat rumah ni dah sebut-sebut
comelnya anak che Ta dan zain saidin
comelnya comelnya
che ta pulak berseri-seri bajet macam dalam drama tv je kan.. lawa siot


dah gaduh pun muka dia ikut siapa, che Ta ke zain
tak sabar rasanya nak tahu nama anak che ta
buat masa ni cuma di gelar princess love oleh mummynya

nak update: nama anak che ta is aaisyah Dhia Rana (Sinar kecantikan) hurm..lawa sesuai dengan wajah baby.. namun bagi ayu huruf a kat depan tu.. nanti apa-apa kat sekolah semua dhia buat first. ujian muet oral, and everything semua depan..hihi,, sian dhia :')

puas tengok gambar anak che ta? mesti korang suruh kawan-kawan tengok jugak kan.. sebab tak tertahan nak simpan sorang-sorang gambar anak che ta yang super comel ini.. geramm !


pic credit to: beautifulnara, fb oh media

p/s: wahhh seangkatan dengan Lara alana anak scha dan awal ni.. tunggu kemunculan baby fasha sandha pulak nanti.. weehuu

sharing is caring!!

2 comments: