i

Wednesday, November 5, 2014

Anak scha dan awal : Lara.alana

sesungguhnya minggu ni gambar anak rozita che wan menjadi viral di facebook.. cantik sangat. jangan lupa anak rozita che wan dan anak scha dan awal seumur ye..saing la dorang nanti jadi pelapis generais pelakon hah! kenape update gambar lara alana plak? sukehati aku, blog aku hee.. no la,, just untuk simpan suke2. 

First, sebab i love this family. kinda perfect. mak ayah cantik dan hemsem anak lawa. and sacha dan awal so sweet sangat, loving. ouch i jeles u olss.. :') Second, suke tengok attirue awal dan scha serta baby. Third, supaya majlis akikah Lara alana, anak scha dan awl ni dapat dijadikan panduan bagi ibu bapa yang nak buat majlis yang indah untuk anak first dorang jugak..well anak first biasanya mak bapak ni semangat bagai..nanti dah second third kurang sikit...kikiki..tu anggapan ku! sahaja ya :')

Jum layan je ok... saya nak family mcm ni.. :') InshaAllah one day..amiin.















'

untuk lebih banyak gambar anak awal dan scha

untungnya budak-budak sekarang,, nanti dah besar dapat tengok banyak gambar time kecik kan..

nak cakap...
scha lawa sangat
awal..u are family man.. i love man like u,, u get my respect bro..
untuk  anak scha dan awal Lara alana...comel nye awak


sharing is caring!!

2 comments:

  1. Saya pun suka pasangan Scha & Awal. Paling minat Scha sebab dia pakej lengkap. Simple pun tetap cantik. Anak lagi la sangat comel! Geram tengok. Semoga mereka menjadi keluarga bahagia hingga akhir hayat. Amin Ya Rabbal Alamin.... :)

    ReplyDelete
  2. suka tengok pasangan artis ni... sweet sangat...

    - Mia Liana -

    ReplyDelete