i

Saturday, July 21, 2012

Selamat berpuasa semua..dah beli Baju Kurung Raya?



hahaha title entry yang tak boleh blah!!...puasa pun belum start lagi dah buka crita soal baju kurung raya..kuikuikui...esok dah mula berpuasa, dah plan menu sahur pagi esok?? hmm mesti ramai yang dah terliur imagine makanan yang nak dimakan waktu berbuka atau moreh esok kan...jangan tipu tak baik tipu taw! :D

bila ingat esok puasa teringat kembali kenangan bersahur di kala budak dulu-dulu...adoi kelakar kalau ingat balik..susahnya nak bangun sahur ya Allah, dia jer yang tau hehe...

kalau rasa-rasa banyak masa lepas waktu bersahur and tunggu subuh, apa kata korang cube cuci-cuci mata kat kedai Baju Kurung Bermanik untuk Raya 2012, Iprincess Boutique ni...cantik-cantik collections baju kurung neh tau..Antaranya,, jum checkidauttt.....






Jum sila-silah support page ini k..

Baju Kurung Cotton Eksklusif dan Baju kurung Shiffon kain berkualiti..


Marilah mari semua... =)

Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak
selamat berpuasa....








sharing is caring!!

4 comments:

  1. salam ramadhan ^^ selamat berpuasa.. baju kurung chntik :)

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan dear...kan?? suka tengok..=)

    ReplyDelete
  3. ade lg x yg ni kaler hitam?

    http://3.bp.blogspot.com/-ka__f74hjDs/UAl4GAK1veI/AAAAAAAAEVM/qpWSTlvJ3Vg/s320/baju+kurung+cotton+eksklusif+raya+2012.jpg

    ReplyDelete