i

Friday, July 6, 2012

Cikgu-cikgu gila glemer!! inilah mereka.



ohoho Hari Sukan Tahunan Sekolah dah bermula..terasa badan sakit-sakit disebablan kepenatan. seriously memang penat! i ketua makanan yer tahun ni..huhu fening jugak nak kasi orang makan, kalau lambat or tak cukup pasti kena sound..sabo je lah..hehe i have done my very best dah hehe pekakkan telinga jerrr hihi..walaupun mcm manapun perlu Happy Go lucky mcam kami semua..cikgu-cikgu yang bila bertemu pasti riuh rendah dengan gurau senda, gelak ketawa, and and most important is Kami Cikgu-cikgu yang sporting!! hehe oh lupa Cikgu gila Glemer juga hihihihi...dah times up.nak tido.penatt doe...esok nak bangun awal pagi lagi...huuhuhuhu..letih ooo..tata titi tutu..... 


ingat lagi zaman sukan sekolah?? mesti koranglah yang amik kesempatan dating dengan boyfie/ girlfriend tu kan.....ehhhh jangan nak tipu :p



sharing is caring!!

2 comments: