i

Monday, June 13, 2011

[c] [h] [e] [e] [k] [i] [e] [S] - siapa yang kahwin?



C H E E K I E S....HERE ARE THE STORY ABOUT US.....



we are always together in university time..and digelar cheekies oleh coursemate sebab bising dimana-mana saja kami berada. Lol. its not because of want attention but just having fun, we don't care what people may think about us. and trust me, we never argue among each other. never! until now, semua dok jauh hanya watsaapp group yang mendekatkan kami heehu..untuk bergosip-gosip gitu lho...iyanya haruss hehe

let me introduce you to all of my best best friends..
julia, risma, izzatul (yang kahwin tu), chee-chee, me and carol.

boleh dikatakan kami kawan 1 malaysia. sebab berlainan bangsa,
differ negeri (sabahan and sarawakian)..ahaha..macam-macam kaum ada.



12/06/2011 - going to kenduri kahwin izzatul. semua berkumpul tinggal di hotel semata-mata nak pergi kenduri..awesome tak awesome...

"Jerawat saya paling bijak time nak kenduri lah dia muncul keluar besar gedabak"
tak sporting and sabotaj me during the kenduri hewhewhew

btw, happy jumpa the cheekies...

lama dah tak jumpa dorang sejak convocation dulu, sekarang semua dah kerja..all are teachers one is lecturer . Muka still the same, tapi semakin bergaya..dan topik perbincangan kali ni agak skema...pasal sekolah, pasal pelajar-pelajar, hahaha alaaa cikgu-cikgu :p tapi perangai gila-gila remaja memang tak dapat dihilangkan..we are best friend forever... :)


SElamat Pengantin Baru to Pengerusi Cheekies
Izzatul Nabila dan Sayid Mohsen

siapa punya turn lepas ini? pastinya chee-chee..yang len tak tahu lagi hehe


i add up our pic muahhh..jum berkenalan ngan the cheekies okkayyy??

ada kami tiga...chee, me, julia


opss gambar pelancong jalan-jalan di kota kuching, sarawak..
here are the pengantinnya,, izzatul

owh dengan julia lagiii hehe cantik kan dia...ada kacukan jawa gitu lho.. :p


btw izzatul is beloved sister of bang onn,, blogger sarawak yang tagline blog
 "boleh ko loba, tapi pastikan ko kachak.." hehe..lawak click sitok ahh..
sarawakian gerenti pecah perut ketawa bila baca entry blog dia..best!

julia as pengapit...me? teman pengantin bermekap..
cheekies wif some of our Matric frens...
chee-chee, syikin, me (ayu), izatul, cyntia, julia, risma, carol

3 dah kahwin, siapa yang bujang?


rindunya dulu-dulu..jumpa member and soping sama-sama
now? masing-masing ada kehidupan tersendiri... :')



sharing is caring!!

4 comments:

  1. 2,3 kali baca, slow nak tangap ayst2 kat atas nuu..huhu

    ReplyDelete
  2. hi there, erm the grapevine ads comes from your normal skyscraper ads. if your lucky you get it and see it,it doesn't appear always on one blog and it depends on how "hot" the ads are. i hope this helps. thanks for dropping by!

    ReplyDelete