Wednesday, November 29, 2017

(Foto)Fattzura tunang nikah. I'm happy for them!

Pasangan paling kontroversi tahun ini.. satu Malaysia tunggu statement Fattah Amin dan Fazura..terdahulu netizen menunggu official statement dari pasangan ini sebelum mereka menunaikan umrah. Semuanya terjawab setelah press conference diadakan sebaik sahaja mereka tiba ke Malaysia selepas menunaikan umrah dengan keluarga masing-masing. Tiba-tiba social media digemparkan dengan berita perkahwinan Fattah Amin dan Fazura pulak dah..terkejut tengok Berita Harian, Era fm, Budiey.com dan rotikaya mengumumkan berita perkahwinan pasangan merpati sejoli ini. Barakallah dan tahniah keduanya. Selamat melayari bahtera perkahwinan. I'm truly happy for both of U.. I never happy so much tentang perkahwinan artis but this feeling dia lain macam..maybe because I like suprises like this..and to Fattah..I salute you as you are so gentleman..takyah tunggu lama terus jadikan Fazura isteri yang halal untukmu. Selamat Pengantin Baru Fattah Amin dan Fazura :)

foto fattah fazura kahwin

1gambar fattah fazura kahwin

shocked at the moment I screenshot it and send to my siblings group hehe..
adik-adik menafikan mereka berkahwin dan hanya inform dorang baru bertunang ..well press conference baru beberapa hari kot..

baju tunang fattah fazura
masih lagi terpesona dengan persalinan pertunangan Fattah dan Fazura
lawa kaler baju tunang mereka

baju tunang fazura baju tunang artis terkini
baju tunang Fazura nampak lawa sangat,, i like the cutting and baju tunang detailing..
suke ade ruffles macam peplum kat belakang tu

baju tunang fazura
i like this pose..and Fazura nampak lawa sangat..effortless beautiful okay..
memang sangat jelita dan mempersonakan..tengok angle mana pun lawa

fattzura
and they lived happily ever after.. hero seorang cinderella.. betul ke tajuk? haha i'olls belasah je lah

fattah amin dan fazura terkini
Fattah dan fazura spotted beli barang dapur berdua...aww..so sweet
I hope Fattah jaga Fazura bebaik..doakan jodoh mereka hingga ke akhir hayat..

ok alang-alang kita layan juga baju tunang artis lain yang i'olls tidak sempat nak cover sebelum ni ook..lawa ahh...suke suke suke tak korang dengan baju tunang terkini ini?

baju tunang fauziah gous
baju tunang fauziah gous

baju tunang artis elfira roy
baju tunang elfira loy..elfira siap tukar dua baju tau..ingat lagi time tu baru dua tiga hari viral baju pasangan sedondon dalam persalinan batik..sekali elfira loy tampil dengan baju tunang sedondon persalinan batik U'olls.. saye salute!! sebab memang up-to-date ohh.. 

baju tunang mawar rashid
baju tunang mawar rashid..kaler lawa..kuning air

baju tunang artis umi nazeera
baju tunang umi nazeera pun lawa..sentuhan peplum ekor nya cantik hehe
manis sangat bila disunting..

itu jer..

nanti update lagi gambar baju nikah tunang ya :)


1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete