Monday, November 13, 2017

Baju abaya dress eelegant dan exclusive!

Hi long time no see.. hehe ade yang masih baca blog pinkbubblegumprincess tak? hehe.. Harini nak kongsikan dress nikah syariah compliance (patuh syariah) yang tidak hanya simple tapi nampak elegan. Dress fusan dengan perincian lace serta manik batu yang super lawa! Bagi yang nak melangsungkan akad nikah bolehlah menempah abaya dress kaler putih lace putih, kaler krim lace krim atau nak lain sedikit krim lace grey. Selain buat baju akad nikah, korang juga boleh menggayakan abaya dress royale raisha ini pada majlis-majlis khas dan majlis dinner yang selalu dibuat hujung tahun ni kan.. biar hadir majlis dengan baju lawa, eksklusif dan sangat elegant..curlass gitu dari jauh orang boleh nampak blink blink hehehe :) Jum kita tengok pilihan kaler yang ada untuk dress adaya ini ya. :)

baju nikah islamik niqab
 customer ni pakai abaya kaler maroon lawa sangat bila digayakan dengan niqab..
lawa sangat menonjolkan keanggunan muslimah
baju nikah putih online
customer ni tempah set sedondon abaya nikah putih serta baju melayu lelaki kaler sedondon
sekarang sangat susah cari baju nikah kaler pure white, selalu yang terjual adalah kaler offwhite atau putih gading. Dengan menggayakan abaya nikah pure white seperti merasakan majlis akad nikah ini sangat suci tanda saksi cinta hubungan dua insan yang sah menjadi halal

baju dinner online
customer ni belikan dan hadiahkan abaya khas untuk ibunya.. so sweet of you my dear.
Sebaik-baik anak adalah yang bisa menggembirakan ibunya..

baju nikah islamik niqab online
this one is so sweet.. customer ini juga menggayakan niqab bersama abaya nikah krim lace grey
baju nikah patuh syariah A cut dan tidak ketat :)

baju dinner online

baju nikah putih online

baju nikah putih online

baju nikah putih online
nak beli set sedondon nikah pun boleh :)

baju nikah putih online

baju tunang online

dress tunang online

dress tunang online

dress tunang online

dress tunang online

dress tunang online

abaya dress online

abaya dress online

baju dinner eksklusif dan elegant
baju dinner tema hitam gold

baju dinner tema blink blink hitam gold
baju dinner tema hitam gold

Hujung tahun ni ramai yang cari baju dinner macam-macam tema majlis dinner kan..antaranya blink blink hehe..boleh la usha dress abaya ini yer..amacam lawa tak perincian batu-batu yang sangat meriah pada baju? hehe.. i'olls suke tengok batu penuh satu baju hehe...biar melaram satu malam barulah the bomb..yer tak?




5 comments: