i

Monday, December 26, 2016

(GAMBAR) Baju Nikah Inderaloka Galeri Pengantin | Cantik gila u'olls

Hai semuaaaa... lama i'olls tidak update blog kan..

oh ya, ayu nak share butik baju pengantin yang lawa ayu jumpe untuk rujukan pencarian baju nikah paling cantik dan baju nikah princes yang korang paling idam-idamkan..excited tak???

Kebanyakan pengantin Malaysia ni sukakan baju nikah sanding yang berwarna pastel, warna earth yang cantik dan sesuai untuk skin tone kita. Kalau tengok gambar pengantin memang lawa kalau baju-baju pastel. Makcik pakcik tenang hati tengok kaler baju yang selembut semanis wajah pasangan mempelai kan..Ditambah pula nikah dress yang penuh beaded lace, swarovski, batu, manik dan lining meleret sampai bawah ala princess cinderella gitu..Jom tengok koleksi baju nikah dari Inderaloka Galeri Pengantin ini beauties sekalian..pasti korang rasa dalam syurga sebab terlalu rambang mata tidak tahu nak pilih baju nikah yang mana satu.. hehe

baju nikah 2016
cantik-cantik semua baju kahwin dari butik inderaloka ni kan

baju nikah pastel 2016
baju nikah warna pastel pasti memikat hati pak mak mertua

baju nikah pastel 2016
boleh buat baju nikah sanding, baju tunang, baju akad nikah, baju bersanding
glamer pakai busana nikah yang cantik sangat ni

baju nikah butik inderaloka

baju nikah dusty pink 2016
baju pengantin ni i'olls suke,, kaler dusty pink

baju nikah paling cantik 17
baju nikah kaler champange
macam kaler baju nikah amyra rosli kan?

baju nikah baby peach
baju nikah baby pink pun lawa

baju nikah pastel peach
i like this colour..so sweet and feminine
kaler baby peach eh? lembut hati pasangan jiwa anda kalau nampak terus melting hehe

baju nikah baby pink
so gorjes penuh satu baju

baju kahwin pink

baju nikah princess cantik
potongan baju menampakkan sisi elegant si pemakai

baju kahwin terkini

baju kahwin baby blue
boleh jugak pilih baju nikah pastel blue ni..

baju nikah baby peach 2017
baju nikah pastel pink..ramai bakal pengantin cari
suke peach peach macam baju tunang sheera ayob kan..

baju nikah baby blue

baju nikah purple cantik

baju tunang terkini 2016 december
lawa nya..pelamin cantik baju kahwin mestilah lagi cantik..yer tak?

baju nikah sanding terkini december 2016
baju pengantin macam princess idaman semua wanita..

baju akad nikah terkini disember 2016
ini detailing yang ada pada baju..sungguh nampak eksklusif

baju akad nikah terkini disember 2016
perincian baju nikah yang sangat sangat superb

Memang koleksi butik ini sangat-sangat ohsem..yang cantik kita kongsi-kongsikan..semoga bermanfaat kepada semua..biar readers blog pinkbubblegumprinces cantik-cantik di hari pernikahan so i'olls pun jadi happy. Bagi yang dekat Selangor boleh la mula singgah Inderaloka Galeri Pengantin tengok mana tau ade baju nikah gojes yang korang berkenan..hehe muahhh ciked!! Selamat Pengantin baru in advance yer.. :)

ini alamat Inderaloka Galeri Pengantin





sharing is caring!!

4 comments: