i

Friday, June 19, 2015

(GAMBAR)Blogger Fatin Liyana kahwin | Lawanya

Alhamdulillah..barakallah untuk mahligai indah yang terbina antara blogger terkenal, fatin liyana dan pasangan. Pasangan bagai pinang di belah dua.. sekarang Fatin Liyana honey koyuki dah kahwin u'olls..terserlah kejelitaan FL dalam gambar, cantik simple ..well less is more, right? Seperti biasa, blog pinkbubblegum akan share gambar Fatin Liyana Kahwin untuk tatapan blog readers..bolehlah usha design baju nikah fatin liyana, veil nikah fatin liyana, idea hantaran kahwin dan pelamin simple but cantik tema biru putih.. alah takyah banyak cakap..jom serbu gambar kahwin fatin liyana dan pasangan...jangan nak berhuhuhu sangatlah..hehe
fatin liyana kahwin
pasangan sama cantik sama padan

fatin liyana kahwin

gambar kahwin fatin liyana

gambar kahwin fatin liyana
tema biru putih menjadi pilihan pasangan ini

veil nikah online fatin liyana
veil nikah fatin liyana ..lawa veil dia

veil nikah online fatin liyana


makeup pengantin online fatin liyana
orang yang dah lawa, pakai simple pun lawa..

gambar fatin liyana nikah

baju nikah fatin liyana ashari
baju nikah fatin liyana cantik sweet and gorjes!!


baju kahwin fatin liyana
awww so lawa..fatin liyana nikah

baju kahwin lace online

gambar kahwin fatin liyana
ini pose pengantin perempuan yang paling sempoi hehe
kiut teramat


pelamin nikah fatin liyana
pelamin simple pilihan fatin liyana
baju kahwin fatin liyana
baju nikah fatin liyana kaler putih biru

baju kahwin tercantik biru putih

dah tengok pelamin, baju nikah serta veil nikah...
tak lengkap rasanya kalau tak tengok gambar hantaran kahwin Fatin Liyana ini kan..

hantaran kahwin fatin liyana

gambar hantaran kahwin fatin liyana
i loveee this hehe

hantaran kahwin fatin liyana

hantaran kahwin fatin liyana

hantaran kahwin fatin liyana

gambar hantaran kahwin fatin liyana

lawa kasut kahwin fatin liyana
kasut kahwin fatin liyana

puas tengok gambar fatin liyana kahwin?

oh by the way, ayu suka tengok bekas hantaran kaca lutsinar ni, nampak eksklusif sangat selain yang bekas hantaran guna kotak cermin tu..lawa.. and modern

oh yer,, korang jugak boleh tengok gambar majlis pertunangan fatin liyana..superb u'olls..
gile cantik!!

semoga anda bakal-bakal pengantin mendapat manfaat..^^

oh jap..nak update boleh? ni ha.. baju sanding fatin liyana..
iolls suke sangat kaler dia..so soft feminine and lawa kan..ala frozen kaler dia..








sharing is caring!!

5 comments:

  1. FL sudah sememangnya cantik, bila bernikah lagilah cantik.
    Suka dia dari dulu lagi. Cantik. Pandai. Kaya. Pakej.

    ReplyDelete