i

Friday, June 12, 2015

(GAMBAR)Baju tunang nikah kahwin Hanis Zalikha.

Mengikat tali pertunangan dengan Hairul Azreen pada 21 Mac 2015 yang lepas dikediamannya Bukit Jelutong selepas dilamar secara live dalam final Gegar Vaganza. gile romantik engkau..Seterusnya Hanis Zalikha dan Hairul Azreen diijabkabulkan pada 5 jun 2015 dengan hantaran bernilai RM 91, 019.90 dan 11 dulang hantaran. Pihak Hanis zalikha juga membalas dengan 11 dulang. Alah..fokus blog pinkbubblegum princess bukan pada majlisnya tetapi pada detail baju tunang hanis, baju nikah , baju resepsi hanis, veil nikah hanis zalikha. well pompuan khenn..

Personally  think baju tunang hanis zalikha is so sweet, kaler nude pink rasanya..nampak girly-girly, manis , sangat ayu di pandang.. i like it at most. veil tudong pun lawa..love it..
baju tunang hanis zalikha

1baju tunang hanis zalikha
lawanya tempat berhias

baju tunang hanis zalikha pink

wajah falwless u olls

baju tunang online 2015
aww so sweet 

baju tunang online 2015
baju dayang-dayang

Baju akad nikah pun lawa.. just fit nicely on her..
baju akad nikah hanis zalikha

baju nikah 2015 online
baju nikah dan veil nikah hanis zalikha

gambar kahwin hanis zalikha
beautiful love birds

gambar kahwin hanis zalikha

baju nikah putih 2015 HANIS ZALIKHA
ini pulak baju akad nikah putih hanis zalikha beserta veil nikah putih

1baju nikah putih 2015 HANIS ZALIKHA

1baju nikah putih 2015 HANIS ZALIKHA
macam muka marshanda dah aku tengok si hanis zalikha ni

VEIL NIKAH PUTIH HANIS ZALIKHA
yang part kelakar nya boleh peminat komen veil nikah hanis zalikha bagai 
"air pancutan berirama" 
bukan main metafora dia guna haha

GAMBA KAHWIN HANIS ZALIKHA DAN HAIRUL AZREEN


apa-apa pun.. tahniah pada pasangan mempelai
semoga bahagia hingga ke akhir hayat
begitulah tadi gambar baju tunang nikah kahwin hanis zalikha
semoga anda bakal pengantin mendapat inspirasi!!

p/s: i bet anak sulong dorang adalah anak perempuan..mesti lawa
btw gambar-gambar adalah dari beautiful nara :)



sharing is caring!!

5 comments: