i

Sunday, August 9, 2015

(9 Gambar)Baju Akad Nikah Terkini 2015 by Fuzana Mokhtaza.

      Selamat Tahun Baru 2015 semua.. apa new year resolutions anda? maybe ade yang nak settle down and getting married kan.. so here, blog pinkbubblegumprincess akan menampilkan idea baju pengantin dan baju akad nikah yang cantik dan pastinya membuatkan anda jelita di hari perkahwinan anda.. :) Mungkin anda telah mendapat inspirasi busana baju kahwin princess ini ataupun idea baju akad nikah dan bertunang ini? Ataupun, mungkin anda berminat dengan detail perkahwinan ipar blogger terkenal irine nadia marcello, iaitu baju nikah, veil nikah dan pelamin nikah Lynda Roslan? Hurm mungkin juga baju pengantin by Nurita Harith ini menjadi pilihan anda? ada sentuhan feminin dan cutting yang sangat lawa. dan pastinya juga anda akan tertarik dengan baju kahwin Nina Ismail isteri designer terkenal Jovian Mandagie? 

        Namun, ayu juga tertarik dengan baju nikah by Fuzana Mokhtaza. Baju nikah terkini 2015 yang menyerlahkan kejelitaan pengantin perempuan. Cutting sangat gurlish, material lace yang amat sinonim dengan penampilan pengantin yang elegant. Simple and classy! Jom tengok beberapa busana baju pengantin by Fuzana Mokhtaza.


baju akad nikah terkini 2015

baju pengantin terkini 2015


baju kahwin putih

baju nikah peplum pink

baju akad nikah simple

baju nikah cantik

dress nikah mint 2015

baju akad nikah putih 2015

baju akad nikah dusty pink 2015

sangat lawa baju akad nikah terkini by Fuzana Mokhtaza right? 
hurm pastinya korang akan keliru nak design mana satu nak pilih kan.. :)

beautiful wedding dress
hurm suka gambar baju pengantin yang sebegini.. oh ya, dah tengok gambar kahwin Marian Rivera? baju kahwin marian rivera memang tercantik abad ini.. tiada bandinga okay!! memang patut digelar royal wedding.. korang boleh tengok entri Marian Rivera and Ding Dong Dantes wedding pictures..

jika rasa nak beli baju akad nikah ready stock dan murah di sini ok.. baju nikah murah bolehlah tempah di sini..


credit gambar dari facebook page Fuzana Mokhtaza





sharing is caring!!

6 comments:

  1. cantiknyee baju nikah, naseb dah nikah kalau takk ... macam-macam fesyen nak . hahaha .. by the way salam perkenalan ...

    ReplyDelete
  2. cantekknyerr.... nk mna satu xtau pening..pening...

    ReplyDelete