i

Friday, March 28, 2014

2014(Gambar) Pelamin Indah Inspirasi Perkahwinan

Ok ini untuk memenuhi permintaan blogger yang rajin inbox tanya berkenaan pelamin indah 2014. ha.. rajin dia inbox page tanya.. hehe ok ayu cube tolong try carikan pelamin comel yang pasti tersergam indah di hari perkahwinanmu ya tuan puteri bride-to-be sekalian alam hehe. Ni ha.. 5 gambar pelamin indah yang ayu dapat cari dengan bantuan encik facebook dan encik google yang setia menemaniku.. 

Lawa and sireius u-olls pasti sukekannya.. Jom zass

2014 pelamin moden cantik
 pelamin ini best.. oh ya.. i love how they decorate the room terus nampak elegant and eksklusif
nampak mewah je kalau dinding putih.. one one more, dalam gambar pasti cantik kalau background putih, serius! nampak suci uolss

2014 pelamin moden cantik
this is very sweet. sebab ade sentuhan kaler hijau and nampak fresh and very modern like pelamin penggunaan item kaler putih and and gelap menimbulkan suasana love it so much! ni buat bride and groom to be yang sukakan pelamin simple yet stylish :)
2014 pelamin moden elegant

2014 pelamin putih purple
with white pelamin you will never go wrong cantik and cumil!

2014 pelamin putih pink
ni bagi cute-sweet-candy like girl hehe
yang suka love love kaler pink suka pastel colour ni haaaaa very the comel. but pastikan bakal suami setuju ye.. ha ha ha nanti dia rasa macam mat jambu pulak. but it all goes well buat groom-to-be yang sporting and always say "Demi Cintaku padamuuuuu..."

Happy married beautiful ladies. 
Happy for u xoxo~

boleh tengok entri ni jugak untuk

serta Gambar Majlis Resepsi Jovian Mandagie dan Nina .. pasti terpukau. ok adios girls <3 p="">

sharing is caring!!

6 comments:

  1. cantiknyaaa.. kalaulahh tangan ni kreatif, boleh laa nak deco pelamin sendiri.

    ReplyDelete
  2. Nak cari pakej catering..pelamin dan berbagai

    lg..jgn segan2 singgah tgk page kami.

    Jom singgah ke http://www.ibundacatering.com

    ReplyDelete
  3. Semuanya cantik2. Rambang mata tengok.

    ReplyDelete