i

Wednesday, April 2, 2014

Baju Kurung Raya 2014 : Bulan April dah fikir baju raya.. ok overr laa You!

Suka baju kurung tapi boring semua design sama ye? nak cari plain kurung tapi satu kaler je la pulak? kat Sini haaaaa Lawa. Pati terpikat. Material dengan perincian lace serta kaler yang pasti memikat kalbu dan si jantung hati di hari raya..ecececeh ganti puasa belum dah overr nak pikiaq hari aya kan.. well family planning maaaa.. ibunya harus beli baju untuk melaram pada hari raya 2014, kalau si gadis pulak weii harus lah baju dua tiga helai kan. persediaan awal beb. :p sila kata ya.. hehe sudah Jom cuci mata 

2014baju kurung raya
pastel kaler mint

baju lace raya 2014
kurung lace kaler purple

baju kurung raya 2014
kaler fuschia

baju raya 2014
apa tema raya 2014 korang? oren?

baju raya 2014
ni so lembut..pasti tampak anggun seperti gadis melayu terakhir..
warna tanah nice utk gegirl :)

baju raya 2014 lace scha
pink will never bring me down ha ha ha 
kata minah cumil

dah cari baju raya 2014?

boleh lah singgak online shop ini ye..
Iprincess Boutique

harga pasti mampu milik :)

boleh jugak tengok baju kurung chiffon ni k dearies

till then.. :)






sharing is caring!!

15 comments:

  1. Fuh awalnye. Kalau lelaki tak byk pilihan. Selalunya pakai baju melayu masa g masjid lepas cabut pakai t-shirt dgn jeans.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oowh kat sarawak sampai 7 hari raya lelaki akan berbaju melayu bersongkok dan bersampin lengkap hehe

      Delete
  2. arghhhhhh nak bju tuu... cantik sgt. T.T

    ReplyDelete
  3. wah awal nya fikir baju raya hehe

    ReplyDelete
  4. awalnya.hehe.tapi memang ramai dah tempah awal2.sebab nanti tailor tak terima
    cantik baju tu

    ReplyDelete
  5. kena tempah awal sis,, hehe mmg lawa dear

    ReplyDelete
  6. Harga brp .. seriously xthn.. cantik

    ReplyDelete
  7. I find kat google. Iprincess boutique.. xde ponnn

    ReplyDelete
  8. Pm harga kt email sy mielarh_chenta92@yahoo.com

    ReplyDelete