i

Thursday, March 27, 2014

2014 Buffered Earning | Colgate SAN, Digi Project Red and Ford Fiesta


colgate SAN launch


Oh emmmm geeee lamanya tak tengok earning dari Nuffnang. he he he.. sungguh kasihan blog pinkbubblegumprincess ni. Bulan ketiga baru iklan daripada Nuffnang nak melekat. al maklumlah, tuan tanah busy . Tak sempat nak update blog pun. kikiki.. sungguh tak produktif dan tidak sihat sama sekali hehe. Tapi ayu amat bersyukur now, iklan Colgate SAN launch melekat jugak..Colgate buat promosi maximum cavity prrotection plus sugar acid neutralizer. colgate ini berupaya untuk meneutralkan asid yang oleh membahayakan gigi daripada palgue terbentuk serta menurunkan potensi gigi rosak terlalu awal. Hoho pentingnya gigi wahai kawan-kawan. just imagine gigi korang tanggal di depan alahai,, terpaksa tersenyum sumbing je selamanya..sebab nanti kena ahan dek kawan. sebelum terjadi maka harus kita hindari. Dan satu lagi gigi boleh buat someone jatuh chenta kat kita..jangan hairan bila ada yang berkata "dari gigi turun ke hati" kikikih..kalau gigi comel macam gigi Nora Danish pasti cik abang terpikat. betul lah  haaaa dah baca blog sebelum tido tu berus gigi dulu dengan ubat gigi Colgate ok.?

Digi seperti mana yang semua orang tahu, Digi is the smartest choice. Me myself pakai telco Digi, broadband Digi. sayalah pengguna Digi Abadi hohoho. Dengar- dengar Digi Project Red buat promosi unlimited internet surfing and social messaging from just RM3/week. Silalah dail *116# untuk subcribe. tapi kalau korang masih blur lagi, maksudnya penyampaian cikgu ayu ni kurang berkesan buat korang tak fasham, ha silakan click iklan tu untuk details penuh ye. memang info terbaik dari ladang ooo...Thank you Digi. 

Kereta ayu kecik. swift comel saje saiznya nak bawa muatan memang susah ar.. apa kata tengok kereta ni Ford Fiesta phase 2. amacam? hohoho.. dengar-dengar have low monthly installment from RM568, ade cash rebate lagi. and kalau nak tahu details lebih lanjut dan tengok keseksian Ford Fiesta phase 2 sila click iklan Ford Fiesta tu ye. pasti dapat info yang korang nak. entah-entah lekat and beli satu .. wahh mantap!


sharing is caring!!

2 comments:

  1. meriah r earning nuffnang dia kali nie.. hehe

    ReplyDelete
  2. baru nak meriah ni.. org lain lama dah hahaha

    ReplyDelete