Friday, May 13, 2016

Minazeid Blooming Raya 16 | Cantik Gila Baju Raya Minaz u'olls!

Minza dengan koleksi raya bagai tidak dapat dipisahkan. Ingat Raya, ingat koleksi baju raya Minaz. Pastinya ramai penggemar koleksi Minaz mula membanjiri page Minaz sebab Koleksi Raya Minaz sememangnya ditunggu-tunggu penggemar fesyen muslimah. Bangga kalau dapat memakai koleksi Minaz di hari lebaran sebab koleksi dari Minaz biasanya eksklusif , lambat sedikit akan melepas! Jualan macam pisang goreng panas disebabkan selalu kehabisan stock! Inilah penangan Baju raya Minaz :)

Minazeid 16 kali ini menampilkan baju raya yang terdiri daripada kurung moden, joobah, peplum dress, dress, mini kurung, kebaya dan lacey dress. Pilihan warna juga amat bersesuaian dengan wanita kerana semua kaler yang dipilih oleh Minazeid 16 kali ini semuanya pastel colour seperti sky blue, pastel peach, cream gold, opal blue,lavender, pastel pink, dusty pink, mint green, dan serenity.

Minzaeid 16 semestinya menampilkan rekaan khas yang eksklusif dan elegant menyerlahkan sisi kewanitaan dan kelembutan gadis yang menggayakan rekaan ini. Detail yang sangat indah dengan adanya applique flower, floral lace, diamond belt, swarovsky stone menjadikan rekaan ini tampak mewah bagi si pemakainya. Selain daripada baju wanita Minazeid 16 juga membawakan rekaan khas dress, joobah serta kurung raya buat si cilik. sangat comel sekiranya ibu dan anak sedondon beraya dengan busana Minaz ini. Jum kita terjah rekaan Minaz Blooming Raya yang sangat hot diperkatakan. boeh pre-order dah tau! Aaaaaa i nak satu! Nak terus cari Minaz boutique online..
Minaz boutique online

1baju raya minaz 2016

baju raya minaz 2016

Minaz raya 2016

2016 Minaz raya

2016Minazeid

2016 Minaz raya terkini

2016 Minaz raya terkini

nak cuci mata di page Minaz? boleh juga beli online tau 
senang je cari Minaz boutique online
terus ke Facebook Page Minazboutiquestudio ya

i love mint and peach one....bolehkah? hehe
2 comments: