i

Monday, May 9, 2016

(10 gambar)Adam Rayyan Park | Comelnya Korean Malaysian Baby ni!


Dulu popular dengan baby comel bernama Hsuan Hsuan macam anime arale, ade Aleyna Yilmaz baby korean mix jugak perempuan yang sangat lawa, then Lincoln Paul Lambert yang dikenali di star king..sekarang baby comel korean Malaysian ni pulak mula menjadi viral di newsfeed facebook dan baby comel ini popular di intagram dah. Memang diakui Adam Rayyan Park comel sangat dengan pipi pau comel gebu gebas :3 Adam Rayyan Park adalah baby mix korean Malaysian di mana ayah adam park orang korea manakala ibunya melayu. Berusia baru 5 bulan. Comelnya baby Meera dan Daniel Park ni. nak gomol sket!! boleh? Jum layan 10 gambar Adam Rayyan Park, baby korea comel ni..boleh lah kut masuk rancangan Oh my baby..hehehe ~~
adam.park3217 instagram

gambar baby adam rayyan park

gambar ibu baby adam rayyan park

gambar baby comel korea malaysia

gambar baby comel korea

adam.park3217 instagram

gambar baby comel

gambar bayi comel korea melayu

gambar bayi comel instagram

gambar bayi comel facebook

adam.park3217 instagram

terkini
Adam Rayyan budak korea comel berbaju melayu
budak korea berbaju melayu


ahhh berangan nak dapat baby comel macam adam jugak lah..hehe
perasan ..dah korang boleh layan video comel adam rayyan park di laman instagram miliknya. 
Serius comel u'olls


apalagi Jom serbuu!!
nak buat jadi wallpaper handphone dan laptop lah! comel gilerrr!





sharing is caring!!

9 comments: