i

Tuesday, March 22, 2016

(4 Foto)Baju Pengantin Leeyana Rahman yang gila lawa!

Anda peminat tegar fesyen dari LRC atau Leeyana Rahman Collection? Lama jugak page LRC ni menyepi kan, tup tup muncul dengan design baju pengantin ala princess macam gown dress cinderella (sebab kaler baby blue).. Sangat lawa dan cantik.. i cannot move on bila tengok video lauched dress kahwin Leeyana Rahman ini di page mereka Leeyana Rahman Collection ini.Lawa kan? And Syasya Solero also known as Asyallie nailed it! She look like a princess in this wedding dress..ah takyah cakap banyak,, sila layan 4 foto Baju Pengantin Leeyana Rahman yang terkini ini.. terbaikkkk!!
Leeyana rahman collection 2016

Leeyana rahman collection 2016 LRC

baju kahwin leeyana rahman 2016 LRC

syasya solero terkini asyalie model LRC

Lawanyaaaaaaa...baju pengantin baby blue. soft colour yang pastinya memkat hati ramai

p/s: tak sabarnya nak tunggu kemunculan baju raya Leeyana Rahman pulak.. 
cepat habis macam pisang goreng panas!

gambar dari BeautifulNara.com




sharing is caring!!

10 comments:

  1. mmg cantik gile.. mcm princess!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aslm sis.. kmi xjual sis..mungkin boleh berurusan terus dengan page leeyana rahman ya :)

      Delete
  3. Brpe price bju ni...1 colour je ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aslm sis.. kmi xjual sis..mungkin boleh berurusan terus dengan page leeyana rahman ya :)

      Delete
  4. Brpe price bju ni...1 colour je ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aslm sis.. kmi xjual sis..mungkin boleh berurusan terus dengan page leeyana rahman ya :)

      Delete