i

Saturday, March 12, 2016

Baju Kahwin Anzalna Nasir | Magically Beautifull ~

Still cannot move on dengan baju kahwin Anzalna Nasir yang macam barbie swan lake..kaler soft sangat and lawa gila!! love it, memang wedding dress impian semua perempuan lah. She's so beautiful in her wedding gown. Tengok berkali-kali pun ayu still kata dalam hati " whoaaa cantiknyaaa, memang magically beautiful macam ala princess-princess and ikut barbie theme yang Anzalna nak kan? Baju nikah putih Anzalna pulak look elegant and classy with ruffles di dada.. Hurm what a taste! memang high taste si Anzalna and i salute her because she really know what she want on her big day! 

Jum layan 18 Gambar Perkahwinan Anzalna Nasir dan pasangan, Hanif. beautiful bride and and handsome groom, bagai pinang dibelah dua. Jatuh cinta tengok kapel ini.

baju pengantin anzalna nasir
Anzalna Nasir macam barbie laaa

design baju nikah anzalna nasir princess

baju kahwin princess anzalna nasir


gambar kahwin anzalna nasir dan hanif

gambar kahwin anzalna nasir dan hanif

baju kawin anzalna nasir

pelamin moden anzalna nasir

idea pelamin 2016



baju nikah princess anzalna nasir

baju nikah barbie swan lake anzalna nasir

foto perkahwinan anzalna nasir

gambar pelamin anzalna nasir
beautiful anzalna nasir


baju nikah anzalna nasir

veil nikah cantik anzalna nasir

gambar nikah anzalna nasir

gambar nikah anzalna nasir
beautiful couple

pernikahan anzalna nasir dan hanif

baju kahwin anzalna putih

Semoga bahagia hingga ke akhir hayat...

p/s: oh ya, yang nak naik pelamin tu, dah ade design baju nikah belum? dah fikir macam mana pelamin yang diimpikan di hari bahagia? biasa perempuan nak baju pengantin paling cantik kan..rajin-rajin kan diri untuk cari baju pengantin terkini dan baju kahwin 2016 ok? Oh ya, saya doakan majlis anda berjalan lancar :)










sharing is caring!!

2 comments:

  1. Cantik gila la dress dia~!... Suka tgk Anzalna ni.. Classy =)

    ReplyDelete