i

Sunday, April 10, 2016

Baju akad nikah putih terkini | Buddy Bead Soul

Buddy Bead Soul menempa nama yang gah dalam rekaan fesyen pengantin muslimah. Dulu baju akad nikah dan bertunang dan Baju Pengantin 2014 yang saya suka ini menarik perhatian tetapi di tahun 2016 Buddy Bead Soul menampilkan design yang sangat girly, elegant and eksklusif dengan adanya lace, beading lawa and cutting baju yang sangat cantik. Tahun 2016 ini, Buddy Bead Soul menampilkan rekaan yang lagi menarik dengan adanya lace 3d flower. Owh ya.. tahun lepas BBS tampil dengan lace seperti baju nikah hanis suraya..lawa giler! So tahun ini, ayu teruja dengan baju nikah pengantin kaler putih dari Buddy Bead Soul. Rekaan baju pengantin nampak mewah dengan perincian lace dan manik serta eksklusif. Dah jom layan gambar jer k..jangan sembang lebih :p











Hah, amacam? lawa tak koleksi baju akad nikah putih terkini dari Buddy Bead Soul?
tentulah kan...pasti jadi raja sehari tercantik kampung untuk lah...kikikiki



sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment