i

Tuesday, April 7, 2015

Pasukan Kadet Bomba dan penyelamat SMK Lake | Juara Peringkat Zon Bahagian Kuching 2015

Alhamdulillah..akhirnya hasil usaha selama ini berbaloi dan terbayar. Waktu cuti training, setiap hari training smpaikan hari-hari terpaksa stay di sekolah and balik jam 5 petang..huhu..Tahniah ahli kadet Bombda dan Penyelamat SMK Lake atas usaha gigih masing-masing on 1st and 2nd of April lepas korang dah menjulang nama SMK Lake kerana telah menjadi juara keseluruhan bagi Pertandingan Kawad kaki Peringkat Zon Bahagian Kuching 2015. Kadet-kadet ini telah menjadi johan untuk acara kawad kaki, operasi berhalangan lelaki, brain and braun lelaki, kuiz, Aspect challenge lelaki..hurm perempuan? sekadar dapat nombor dua dan tiga hehe..ok gak la tu..kadet lelaki terbaik juga dari SMK lake, dan comander terbaik pun sama..tahniah!! syukur..next, we are going to Miri bulan 5 nanti..alaaa busynya,.. :') nak baca berita di Borneo Post pun boleh :) sikit je gambar saya dapat masuk di dalam blog hehe...till next time ^^
kadet bomba dan penyelamat smk lake

kadet bomba dan penyelamat smk lake

pertandingan kawad kaki kadet bomba dan penyelamat



sharing is caring!!

2 comments: