i

Saturday, April 4, 2015

Friends forever! berapa tahun dah tak jumpa!!

ok fine, blog lama tak di update..baru boleh bernafas sejak hectic weeks dengan loads of works to do.. sampai kena list out mana satu yang utama and due date dulu. memang fuhh lega sikit, at least boleh merasa bernafas and rileks sebentar. Hari-hari sentiasa terkejar-kejar dengan kerja and 24 hours is never enough for me. no more manjakan diri time, nak belek-belek muka, pakai mask, do the girls thingy..tak ada. awal tahun memang memenatkan dengan kegiatan kokurikulum and kurikulum juga- malas nak explain :'). makanya my blog terabai for at most hampir 3 weeks.. tehee..Cuti bulan 3 haritu pun lepas plan betul-betul dengan my besties baru boleh meet up..sebab i only have 2 hari free sebab hari cuti yang lainnya untuk training kadet bomba yang bertanding..jadi schedule agak pack macam business woman, kalah mak menteri) . 

nak juga tepek gambar kami di blog ku yang suam-suam kuku ini... last meet up time raya with carol and risma as both of them datang ke rumah.. well risma dah kahwin dengan jejaka sarawak, nahhh makanya dia kira jadi warga sarawak now.. izzatul lama dah tak jumpa, last year if i'm not mistaken.. got two other cheekies members yang tiada dalam gambar.. lama tak kumpul keenam-enam gadis cheekies since perkahwinan izzatul on 2010 rasanya..fuhh lima tahun dah berlalu and kami still begini. lepak lama untuk bercakap hahaha

ayu, carol, izzatul, risma

seorang single, yang lain sudah kahwin..



ok, memang saya ketinggalan bas.. hahaha waiting for carol's wedding reception this june. maybe cheekies (ok ini nama group kmi la kononnya) akan meet up semua ahli on tat day..nah kenangan lalu mengusik jiwa..teringat zaman muda mudi zaman universiti kan...how times flies..


sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment