i

Wednesday, August 6, 2014

Ceritera Raya ku! :)

buttonmybuttons
outfit raya dari buttonmybuttons

Sementara free huhu.. (banyak keje actaully buat2 free) kita blogging dulu! tenangkan hari sharing is caring.. :) oh ya, how was your raya? dah besar ni lain pulak mud raya kan.. nak kumpul duit raya memang tak lah.. tak dapat! hihi,, dapat dari ayahanda terchenta je.. :') 

Family photo pun pakai camera handphone dan monopd je.. alahai. malasnye dah nak pasang si nikon and self-timer sambil berlarian mencari tempat duduk terus nampak peluh-peluh dalam gambar,, tapi seronok yang tu! hihi.. my mom comment gambar raya x best sebab xrapat and duk jauh antara satu sama lain.. tehee ala.. mak,, kitorang over welfie mak.. :')


time raya lah jerawat nak muncul di dahi,, sabotaj wajahku!

buttonmybuttons review



kurung moden raya
ok lemme take a selfie first!
raya outfit from pearl by eisya syakira

sebab badan susah btl nak cari baju kurung online.. :')
kalau boleh nak xxs.. tp xde yg jual.. ngeeeee ~

kurung moden raya
kaler tak terang daaa

oh.. i loveeee my students. sanggup drive jauh almost 1 hour utk ke rumah cikgu tersayang.. tersayang ke? :') dah la hanya satu rumah je dorang pegi.. sanggup.. huggs!


cynthia, ayu, caroline jetan, risma robin

my bbf too.. almost 3 years x jumpa.. and last we met adalah di majlis perkahwinan kawan.. sekarang kawan dah ade anak dah.. boleh jalan dah kut.. alahai,, dua dah kawin, dua single lagi.. cer teka.. :')
it's very nice to meet them ... happy!

bye2..





sharing is caring!!

6 comments:

  1. selamat hari rayaaaa.. meriah-meriah.. meh baca entri raya saya plak meh hahaha. =D

    ReplyDelete
  2. i pun suka design kat eisya syakira. cantik2 baju dia. ni pun tengah tggu parcel dari ES juga nih. ada order blouse dan baju. hee

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya, Ayu! Sama la kita. Baju online banyak cantik. Nak dapatkan size kecil tu susah. XS pun masih besar. Haha. Tapi saya beli juga lepas tu hantar kat tailor kasi kecil sikit. Hehe.

    ReplyDelete
  4. Sy msh single!! Semasa gmbr diambil. Hahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. single and cantik..sekarang lagik cantikkk hehe

      Delete