i

Monday, August 11, 2014

Baju Pengantin 2014 | Nurita Harith bridal.. oh lawanya

Salam and hye semua... how was your raya? habis raya sekarang mesti ade yang sibuk menyipakan diri dengan majlis pertunangan, mungkin juga majlis perkahwinan masing-masing ye dak? and for girls... mesti nak cari outfit tunang , akad nikah dan bersanding yang terlawa..ye lah., hari bahagia, mesti nak yang terbaik untuk diri sendiri.. ok now, here... pasti korang suke..

as sharing is caring right? Ayu nak share Nurita Harith Bridal  koleksi fesyen baju pengantin 2014 yang memang awesome and lawa giler. nampak elegan dan eksklusif.. hurm, nak nangis tengok! :')

Jum layan beberapa koleksi baju pengantin NH ni k..
baju pengantin 2014
lawanya boleh buat baju on majlis resepsi perkahwinan
kaler so feminin luvvit!

baju akad nikah

baju nikah online 2014
white will never go wrong :)

koleksi design baju pngantin terkini


fesyen baju bertunang
i love this nude colour, pasti anggun bergaya si pengantin perempuan

fesyen baju bertunang

baju pengantin 2014 Nurita harith bridal

baju pengantin 2014 Nurita harith bridal

how's tat pretty? cantik kan? semoga korang mendapat inspirasi okeh
nak buat baju bertunang, baju akad nikah, baju pengantin haaa sampai rambang mata tak tahu nak design ape nak kaler apa.. ha ha ha.. so minta la encik tunang pilihkan lah ye.. :')







sharing is caring!!

4 comments:

  1. lawanye. buat nikah pun lawa gile... haish. nak buat 2,3 psg utk nikah boleh x. rambang mate betul. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. boleh... bila betul2 hari tu baru pilih lagi hihihi

      Delete
  2. fuhhh... memang cantik tapi sedia fulus jer sbb NH memang mahalll

    ReplyDelete
  3. NH antara pereka fesyen kegemaranku. Nak jadikan baju rekaan NH untuk majlis perkahwinan hari tu tak kesampaian sebab mahal dan tak berbaloi kalau cuma pakai sekali saja. Kalau jenis selalu pergi event ok la. Boleh recycle pakai semula. Hehe. Lagi pun tak perlu membazir untuk kelihatan menarik di hari perkahwinan. Apa yang penting pandai pilih design dan jenis kain. ;)

    ReplyDelete